Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizinde üçüncü sezon finali için önemli bir karar alındı!

Kuruluş Osman dizinde üçüncü sezon finali için önemli bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisi, geçtiğimiz sezon Temmuz ayının başına kadar devam etmiş ve en uzun süre ekranda kalan yapımlardan birisi olmuştu. Bu sezon da dizinin ekibinin Temmuz ayına kadar çalışıp çalışmayacağı merak ediliyordu.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin, ekibi hem kış döneminde çok yoğun bir çalışma içindeydi hem de yaz arasının kısa olması gibi bir handikap vardı. Ancak üçüncü sezonda bu konuda bir yenilik yapılacak.

Burak Özçivit’in geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada sezon final tarihinin henüz net olmadığı ama yazın başlarında çalışacakları mesajı, bu sezon da Temmuz ayına kadar dizinin devam edip etmeyeceği merakını ortaya çıkardı. Oyuncu bu açıklamasında ayrıca çok yorulduklarını ve sezon arasını beklediğinin mesajını de vermişti.

Ekibin bir hayli yorulması sonrasında Bozdağ Film yaz arasının kısa kalmaması ve oyuncuların da hem başka projeleri hem de dinlenebilmesi adına sezon finalini erkene çekti.

Kuruluş Osman dizisinin şimdiye kadar 96 bölümü yayınlandı ve hikayenin 15 Haziran’da ekrana gelecek 98. bölümüyle birlikte ara vermesi kararı alındı. Böylelikle dizinin ekibi de 2-3 hafta erken tatile girerek, yaz arasını daha iyi bir şekilde değerlendirebilme fırsatı elde etmiş oldu.

Kuruluş Osman dizisi, birçok yapım Mayıs ayı içinde ara vermesine rağmen Haziran ortasına kadar sürerek yine sezonu en geç kapatan yapımlardan birisi oluyor.