Ana sayfa Sosyal Medya Ece Sükan, dizilere geri dönüş sözünü nihayet tuttu!

Ece Sükan, dizilere geri dönüş sözünü nihayet tuttu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem modellik yapan ve sonraki süreçte oyuncu olarak da çeşitli projelerde izlediğimiz Ece Sükan, uzun süredir setlerden uzaktaydı. Oyuncu, en son 2018-2019 sezonunda Gülperi isimli televizyon dizisinde Şeyma karakterini canlandırmış ve uzun süre de dizilerde yer almamıştı.

Dizi sektöründe Haziran Gecesi projesindeki Dennis karakteri ile önemli bir çıkış yapan Ece Sükan, ayrıca Aşk Yakar isimli dizide de etkili bir performans sergiledi. Bazı yapımlara konuk oyuncu olarak da katılan Sükan, 2021 yılı başından bu yana yeniden dizilere dönmeyi düşünüyordu.

Pandemi döneminde kendisine yatırım yapmayı tercih eden Ece Sükan, “Kendimi beslemeyi ve geliştirmeyi seviyorum” diye konuşmuştu. Bu açıklamasında dizi setlerine döneceği müjdesini de veren oyuncu, “Koşturuyorum, görüşmeler var. Dijital işler olabilir” bilgisini vermişti.

Ece Sükan sonunda bu sözünü tuttu ve Netflix için hazırlanan Terzi isimli dizinin kadrosuna katıldı. Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül’ün başrolünde buluştuğu dizinin çekimleri geçtiğimiz ay başladı. Ece Sükan da dizinin ilk sezonunda rol alan isimlerden birisi olacak. Oyuncunun ikinci sezonda olup olmayacağı da şimdiden merak edilen bir başka nokta oldu.