Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevmek Zamanı’ndan ilk fragman geldi! Deniz Işın ve İlhan Şen ikilisi çok beğenildi!

Sevmek Zamanı’ndan ilk fragman geldi! Deniz Işın ve İlhan Şen ikilisi çok beğenildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi Sevmek Zamanı’nda çekimler son hız devam ediyor. Dizi ilk bölümüyle ekrana gelmek için gün sayıyor. Bu arada yeni diziden ilk tanıtım geldi. Tanıtımda yer alan Deniz Işın ve İlhan Şen ikilisi herkesten tam not aldı.

ATV’nin yaz dizisi Sevmek Zamanı başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen’i bir araya getiriyor. Proje ilk ortaya çıktığında adı Ah Canım Hayat olarak belirtilen dizinin ismi Sevmek Zamanı olarak belirlendi. Süreç Film tarafından çekilecek dizinin senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait. Yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban üstlenecek.

Sevmek Zamanı dizisinin ilk tanıtımı sosyal medyada paylaşıldı. Göksel’in seslendirdiği Dudaklarında Arzu şarkısı eşliğinde bol bol Deniz Işın ve İlhan Şen’in yer aldığı tanıtımda başrol oyuncularının uyumu herkes tarafından çok beğenildi. İkili birbirine çok yakıştırılırken bu, yaza damgasını vuracak yeni bir aşkın habercisi oldu.

Kısa süre önce sona eren Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer alan İlhan Şen’in hemen arkasından yeni bir projeyle imza atması ilk başta izleyicinin tepkisine neden olmuştu. İzleyici daha Aşk Mantık İntikam’daki Ozan karakterini unutmadan İlhan Şen’in canlandıracağı yeni role alışmakta zorluk çekeceklerini dile getirmişti. Ancak daha ilk tanıtımda Ozan karakteri unutuldu bile.

Çekimleri son hız devam eden dizi Firuze ve Kaan’ın aşkını anlatacak. Sevmek Zamadı dizisi için en son Serenay Aktaş ile anlaşılmıştı. En son Savaşçı dizisiyle ekrana gelen, ardından Kalp Yarası’na konuk oyuncu olarak katılan Serenay Aktaş, Sevmek Zamanı’nda Leyla isimli bir karakteri canlandıracak. Yeni yaz dizisinde ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Beran Soysal, Muttalip Müjdeci, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün, Onur Gözeten, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit ve Zeynep Oymak rol alıyor.

Sevmek Zamanı dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Dizinin yayın gününün çok yakında açıklanması bekleniyor.