Ana sayfa Sosyal Medya Düğün yapan Demet Evgar’ı bir takipçisinin yorumu gülme krizine soktu!..

Düğün yapan Demet Evgar’ı bir takipçisinin yorumu gülme krizine soktu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz Mart ayında aile arasında yapılan küçük bir törenle evlenen ünlü oyuncu Demet Evgar ile  6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş çifti, dün Emirgan’daki evlerinde kutlama gerçekleştirdi.

Düğüne pek çok ünlü isim katıldı. İkiliyi, aileleri ve yakın arkadaşları da bu özel günde yalnız bırakmadı.Çiftin düğününe, Songül Öden ile eşi Arman Bıçakçı, Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti, Ceren Moray, Selen Öztürk ve Burçin Terzioğlu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Demet Evgar, “2’nci kez evleniyoruz. Yakın dostlarımız ve ailelerimiz de bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmadı. Şimdi de arkadaşlarımız ile eğleneceğiz”  açıklamasını yaptı.

Düğün yapan Demet Evgar'ı bir takipçisinin yorumu gülme krizine soktu!.. 9

Düğününden kareleri instagram hesabında da paylaşan Demet Evgar’ı bir takipçisinin yaptığı yorum ise gülme krizine soktu.

Oyuncu, ‘Demet Evgar sürekli aynı kişiyle evleniyor. Bence çok iyi’ şeklindeki yorumu kendi sayfasına da taşıyarak gülme emojisi koydu.

Düğün yapan Demet Evgar'ı bir takipçisinin yorumu gülme krizine soktu!.. 10

7 aylık hamile olan Demet Evgar, doğacak kızları Mavi için yaptıkları ritüelin çok konuşulması hakkında ise; “Zaten vardı böyle bir gelenek. Çok güzel ve büyülü oldu. Herkese dokunan bir kadın çemberiydi, tavsiye ediyorum” açıklamasını yaptı. Oyuncu, hamilelik döneminde de sadece turşu aşerdiğini belirtti.

Düğün yapan Demet Evgar'ı bir takipçisinin yorumu gülme krizine soktu!.. 11

Çift düğünlerini Emirgan’daki evlerinin bahçesinde yaptı. Ancak mahalle sakinlerinin hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız olduğu iddia edildi.