Ana sayfa Sosyal Medya Ellerine siyah oje sürdü gündem oldu! Uraz Kaygılaroğlu’nun oje sürmesinin nedeni ise çok masum!

Ellerine siyah oje sürdü gündem oldu! Uraz Kaygılaroğlu’nun oje sürmesinin nedeni ise çok masum!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde ‘Kartal’ karakterine hayat veriyor.

Üç Kuruş, 30 Mayıs’ta yayınlanacak 28. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Uraz Kaygılaroğlu da hem Üç Kuruş dizisindeki başarılı performansı ile göz doldurdu hem de Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisiyle çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıktı.

Oyuncu şu sıralar başka bir konu ile gündemde. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün katıldığı bir programda tırnaklarındaki siyah ojeyle dikkatleri üzerine çekmişti. O ojenin sırrı çözüldü.

Ellerine siyah oje sürdü gündem oldu! Uraz Kaygılaroğlu'nun oje sürmesinin nedeni ise çok masum! 7

Kadrosunda yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin galasına ve ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına siyah ojeli tırnaklarıyla katıan Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi oyuncu Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen 6 yaşındaki kızı Ada’nın isteği üzerine oje sürdüğü öğrenildi.  Ali Sunal ve Tarkan da kızlarının hatırına tütü giymişti.

Çocuklara karşı duyarlı olan Uraz Kaygılaroğlu aynı zamanda çocuk istismarına karşı mücadele eden UCİM derneği için de sosyal medyadan yaptığı canlı yayınlar ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu arkadaşlarını da bu canlı yayınlara dahil eden Uraz Kaygılaroğlu, “Hep beraber yaptık. Onlar olmasa hiçbir şey olmazdı. Mutluyum böyle bir işin parçası olduğu için. Umarım bir sürü insana ulaşmaya devam eder” diye konuşmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu bu çabaları ile hem çocuk istismarına karşı toplumsal duyarlılığı geliştirmeye devam ediyor hem de dernek için bağış toplama görevini üstlenmiş oluyor…