Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu ile de çok beğenilen Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteriyle ekrana bambaşka bir renk getirdi. Oyuncu, severek oynadığı bu rolde, daha önceki dizilerindeki karakterlerin aksine çok farklı bir kadını oynuyor. Kimi zaman absürt taraflarıyla eğlenceli anlara sahne olan Ender ile her hafta ekranda adeta moda şov yapan Şevval Sam, özel hayatında ise şu sıralar çok mutlu.

Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, son günlerde sık sık karavanının fotoğraflarını paylaştığını görmekte. Prenses dediği karavanı, uzun süredir modifiye ediliyordu.

Geçtiğimiz yıl bir arkadaşının minibüsünü alan Şevval Sam, karavan haline dönüşen aracın son halini paylaşıyor bir süredir. Şevval Sam’ın beyaz minibüs olarak aldığı araç, şimdi dışı yeşil ve içi rengarenk bir karavana dönüşmüş halde.

Zaman zaman aracın halini görmek için gittiği dükkanda fotoğraflar paylaşıyor ve heyecanla karavanını teslim alacağı günü bekliyordu oyuncu. Sonunda o gün geldi. Geçtiğimiz hafta karavanına kavuşan oyuncu, hayal ettiği her şeyin uygulandığını söylediği bir paylaşımında ne kadar mutlu olduğunu da anlatmıştı.

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 13

Şevval Sam, adeta aşk yaşadığı karavanının iç dizaynını da bazı fotoğraflarla takipçileriyle paylaşmakta.

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 14

Küçük olmasına karşın son derece kullanışlı bir dizayn ile her şey düşünülmüş.

Yaz aylarında karavan tatili yapmayı sevdiğini söyleyen oyuncu, bu yaz muhtemelen Prenses’iyle uzun ve keyifli bir tatil için şimdiden heyecanlanmaya başlamıştır…

Bir takipçisinin sevincine ortak olup “Prensesle uzaya doğru yolculuk yapabilir miyiz Şevi” paylaşımını da yayınlayan oyuncu, karavanının nasıl bir şekilden dönüştüğünü de gösteren fotoğrafları göstermekte.

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 15

İşte Şevval Sam’ın karavanının içi:

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 16

Şevval Sam’ın ilk aldığında beyaz olan karavan, ilk olarak yeşile boyanmıştı. Henüz iç dizaynı yeni yapılıyordu. Oyuncu aşağıda geçtiğimiz yıl çekilen süreci de paylaşmış…

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 17 Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 18

Karavanın üzerine eklenen bir bölümle yukarıya açılan bir bölüm de yapılmış.

Şevval Sam, şu sıralar adeta aşk yaşıyor! Sevincini paylaşmaya doyamadı 19