Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Güner, 2021’in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı!

Aslıhan Güner, 2021’in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteri ile ekranlara gelen Aslıhan Güner, yılın ilk pozlarını verdi ve hayranlarıyla da sıcağı sıcağına paylaştı! Cem Talu’nun objektifinden çıkan fotoğraflarda oyuncu, güzelliğiyle hayranlarında da övgüler alıyor.

Show TV’deki dizisi için saçlarını kızıla boyayan oyuncuya bu renk o kadar çok yakıştı ki yeni dizisiyle hayran kitlesini büyüten oyuncu, yeni imajıyla çok daha fazla hayran kazandı.

Mavi gözlerini ortaya çıkaran kızıl saçlarına dizideki partneri İsmail Demirci, Kuzey karakteriyle sık sık ‘kırmızı kafa’ diyerek dalgasını geçiyor ama Aslıhan Güner’in eski halini artık pek hatırlayan yok!

Oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de çok beğenilen Aslıhan Güner, Cem Talu’ya verdiği pozlarla da hayranlarının bir kez daha beğenisini kazandı.

Siyah elbisesi ile verdiği pozlara takipçileri instagram’da binlerce yorum ve beğeni yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar.

Hemen herkesin benzer ifadeler kullandığı ve “Mükemmel, bu nasıl güzellik, düştüm resmen, bayıldım, çok güzel, harikasın” yorumları yapan hayranları, oyuncuya sevgilerini, övgülerini iletiyorlar.

İşte Aslıhan Güner’in heyecanla paylaştığı o fotoğraflar…

Aslıhan Güner, 2021'in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı! 32

Aslıhan Güner, 2021'in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı! 33

Aslıhan Güner, 2021'in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı! 34

Aslıhan Güner, 2021'in ilk pozunu verdi, hayranları bayıldı! 35