Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Eda Ece’nin gülme krizi, Yasak Elma setini durdurdu!

Şevval Sam ve Eda Ece’nin gülme krizi, Yasak Elma setini durdurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir derginin Instagram kanalı üzerinden izleyicileriyle buluşan Eda Ece ve Şevval Sam, Fox TV’de çekimlerine Pandemi nedeniyle ara verilen Yasak Elma’nın setinden keyifli anılarını paylaştılar. Dizide entrika kraliçesi Ender olarak izleyicilerin karşısına geçen Şevval Sam, Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece ile karşılıkla sahnelerinde çok güldüğünü anlattı.

Bir izleyicinin kendilerine sorduğu “Rol yaparken birbirinize bakarak deli gibi güldüğünüz oldu mu?” sorusunu yanıtlayan ikili, yaşadıkları komik bir anı da paylaştı. Şevval Sam, “Repliklerimizi karşılıklı ezberledikten sonra ben oynarken, benim laflarımı Eda ağzında tekrar ediyor ve ağzını oynatıyor. Yapma şunu deyip gülme krizine giriyorum” dedi ve kahkahalar atarak birlikte oynarken çok keyif aldıklarını ifade etti.

Eda Ece de bu anlardan birini şöyle anlattı: “Kafe sahnesi çekiyoruz, giyinmişiz herkes bizi bekliyor, tüm ekip yönetmen vs. Yıldız hızlı konuşuyor, ben de normalde hızlı konuşurum, kamera Şevval’i çekiyor, ben onun repliklerini tekrar ediyorum. Şevval beni görüp gülüyor. En son bir otel sahnesinde asansör sahnesi çekiyoruz, sabaha karşı 4. Şevval halıya yatıp ağlayarak tepinerek gülüyor. Bütün ekip başında, Şevval’e ne oldu diye. Ben kaçacak delik arıyorum. (gülüyor) Bilerek yapmıyorum diye. “

Eda Ece’yi kahkahalarla dinleyen Şevval Sam da o an yaşadığını kendi açısından şöyle devam ettiriyor: “Ben katılarak gülüyorum , özür dilerim diye, diğer bütün bedensel fonksiyonlarım büyük bir kasılmayla kriz halinde gülüyorum ve gözümden yaşlar geliyor.”

Şevval Sam ve Eda Ece'nin gülme krizi, Yasak Elma setini durdurdu! 8

Eda Ece, “Bazen de sadece benimle senin aramda değil, öyle komik şeyler oluyor ki… Bu dizilerin çekimlerinde reel şeyler de var. Sokaktan insan geçiyor, laf atıyor falan” diyerek kamera arkasında çekimler sırasında çok eğlendiklerini ifade etti.

Şevval Sam, dizide Kaya karakterini oynayan Barış Kılıç ile olan sahnelerinde de benzer anlar yaşadıklarını belirterek “Barış Kılıç da çok fena. Çok sinir bozuyor” ifadeleriyle çekimlerin kamera arkasının bol kahkahalı olduğuna vurgu yaptı.

Şevval Sam ve Eda Ece'nin gülme krizi, Yasak Elma setini durdurdu! 9