Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’ın Yasak Elma dizisiyle ilgili sözleri ‘kral çıplak’ dedirtti!

Şevval Sam’ın Yasak Elma dizisiyle ilgili sözleri ‘kral çıplak’ dedirtti!

tarafından ker_def
Yasak Elma dizisinin ekibinde büyük huzursuzluk var!

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden Yasak Elma, taciz iddiası ile sallanmaya devam ediyor.

Savcılığını yeterli delil olmaması nedeniyle takipsizlik kararı vermesinin ardından Talat Bulut rahatlamıştı. Ancak dizinin oyuncularının bu karardan memnun olmadığı ve set asistanı genç kızın üst mahkemeye yaptığı başvurunun sonucunu beklediği ortaya çıktı.

Dizide Ender karakterine hayat veren ve bir hayli başarılı kötü kadın performansı ile dikkat çeken Şevval Sam, Talat Bulut’u gönlünde aklamadığını gösterdi.
.
Dizinin başrol oyuncularından Şevval Sam, önceki gün “Müzeyyen Müzikali” için İzmir dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şevval Sam'ın Yasak Elma dizisiyle ilgili sözleri 'kral çıplak' dedirtti! 7

Şevval Sam, “Yasak Elma” dizisi setinde olduğu iddia edilen taciz olayı ve savcılığın verdiği kararla ilgili olarak şunları söyledi:

“Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.”

Bir gazetecinin sonuçta bu sezon beraber çalışacaksınız sorusuna Şevval Sam tek kelimeyle “Maalesef” diyerek cevap verdi

Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Talat Bulut konusunda set ekibinin yapımcı Fatih Aksoy gibi düşünmediği ve bu konunun dizinin çekimlerinde ciddi bir sorun olarak önlerinde durduğu anlaşıldı.