Ana sayfa Sosyal Medya Şevval Sam’la ilgili kimsenin bilmediği detayı Eda Ece anlattı!

Şevval Sam’la ilgili kimsenin bilmediği detayı Eda Ece anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız ve Ender karakterlerine hayat veren Şevval Sam ve Eda Ece, Youtube üzerinden canlı yaptıkları bir sohbette hayranlarıyla buluştular. Dizinin çok merak edilen iki ismi ve sürükleyici iki karakteri olarak gündemden düşmeyen Sam ve Ece, özel hayatlarında da dostluklarıyla dikkat çekiyor.

Tanışıklıkları dizi ile birlikte başlayan iki oyuncu, samimi sohbetleri ve hem diziyle hem de kendileriyle ilgili açıklamalarıyla sevenlerine keyifli anlar yaşattılar. İkilinin sohbetinde dikkat çeken detaylardan birisi, gelen bir soru üzerine ortaya çıktı. Bir izleyicinin Şevval Sam’a, gerçek hayatta da tarzı, tavrı, giyimi ile Ender gibi olup olmadığı sorusu üzerine Eda Ece, ünlü oyuncunun bilinmeyen bir yönünü anlattı.

Şevval Sam’la ilgili kimsenin bilmediği detayı Eda Ece anlattı! 8

Şevval Sam’ın, her ne kadar gerçek hayatında ne makyajı, ne giyimi ile Ender karakterine benzemese de özenli ve kombin giyinmeye çalışan biri olduğunu Eda Ece, evine gittiğinde gördüğü bir ayrıntıyı anlatarak aktardı.

Ece, “Bir pantolon bir tişört alıyor diyelim Şevval. Tişörtü pantalonu, takısı, ayakkabısı orada hazır. Hani belki 6 ay sonra giyecek ama bütün kıyafetleri, evindeki kıyafet odasında kombinli duruyor. Bu kaç evde vardır? O yüzden Şevvalcim bunları saklama” diyerek Şevval Sam’ın bilinmeyen bir yönünü de paylaşmış oldu.

Sam, daha önceleri giyimine çok dikkat etmediğini ancak 3-4 yıldır çalıştığı Styling Esra Başıbüyük sayesinde böyle bir düzen edindiğini anlattı.

Şevval Sam’la ilgili kimsenin bilmediği detayı Eda Ece anlattı! 9

Kıyafetleri kombinleyip hazır halde tutan oyuncu, bu durumun kendisine zaman kazandırdığını da ekleyerek “Bu yaşa gelince benim için şart oldu. Hayatımı o kadar hızlandıran, o kadar kolaylaştıran bir lüksüm. Aslında lüks bile değil ihtiyaç aslında. Ben çok sofistike, sıradışı bir kombin yapabilen biri değilim. Onu yapmaya çalışırken çok zaman kaybediyorum. O yüzden Esra benim kombinlerimi hazırlıyor, fotoğraflarını çekiyor, ben de sabah kalktığım zaman o günün enerjisine bakıp o kombini giyip çıkıyorum” diye konuştu.

SETE BİLE ÖZENİP GİDİYOR

Bu arada Eda Ece, Şevval Sam ile ilgili yine kamera arkasındaki bir başka ayrıntıyı da aktardı. Yasak Elma’nın setine kendisinin gayet rahat kıyafetlerle, eşofmanla gitmesine karşın, Şevval Sam’ın her gün mutlaka özenerek, gayet kombin tarzıyla hazırlanıp geldiğini de vurguladı.

Şevval Sam da bu sözler üzerine “Ben sete şık ve güzel gelmeye çalışıyorum. Bir galaya giderken nasıl özenip gidiyorsam, sete de öyle gidiyorum” diyerek birlikte çalıştığı insanlara güzel enerji vermeyi sevdiğini belirtti.