Ana sayfa Dizi Haberleri Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kariyerinde bir ilki yaşıyor!

Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kariyerinde bir ilki yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Affet isimli günlük dizideki Feride karakteri ile parlayan Şeyma Korkmaz, tam 8 yıl bulunduğu dizide 1453 bölüm kadar ekranda yer alarak ulaşılması zor bir iş başarmıştı. Ardından ise oyuncuyu Kuruluş Osman dizisinde Prenses Mari karakteriyle izleyen hayranları başarısına sosyal medyadaki paylaşımlarla takdir etti.

Şeyma Korkmaz, oyunculuk kariyerine şu sıralarda atv ekranında yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle devam ediyor. Ünlü oyuncu, canlandırdığı Sude karakteri ile izleyicileri etkilemeyi sürdürürken, dizinin güçlü hikayesi ve iyi reytingleri ile sezonun başarılı işlerinden birisi olması da Şeyma Korkmaz’ın proje seçimindeki başarısını kanıtlıyor.

Sude karakterini çok sevdiğini ve bunun en önemli nedenlerinden birisinin de kendisinden çok farklı bir kişiliğe hayat vermesi olduğunu söyledi. Şeyma Korkmaz, “Şu ana kadar oynadığım en farklı karakter olabilir. O yüzden Sude’yi oynamaya bayılıyorum” diye konuştu.

Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kariyerinde bir ilki yaşıyor! 8

Şeyma Korkmaz, Sude karakterinin çok dişi birisi olduğunu ve ne yaparsa bu karaktere gittiğini ifade ederek, bunun da oynaması çok zevkli bir durumu oluşturduğunu anlattı.

Dizinin güçlü kadınlarından birisi olan Ümran ile yine güçlü bir karakter sergileyen Sude’nin karşılaşmaları da izleyicilerin ilgisini çok çeken sahneleri beraberinde getiriyor.

Bir denge ve güç savaşı yaşanırken sette ise Şeyma Korkmaz ile Esra Dermancıoğlu ikilisi eğlenceli anlar yaşıyor. Korkmaz, “Esra ile oynamaya ben de bayılıyorum. Çok eğleniyorum. Karakter olarak da Ümran’ı alt edebilir mi? Sude, çok zeki ve plan kurabilen bir kadın. Ümran da öyle. Aslında Sude, Ümran’ı alt etmek istemiz, işbirliği yapmayı tercih eder” diye konuştu.

Şeyma Korkmaz gerçek hayatta ise canlandırdığı Sude gibi bir arkadaşının olmasını ise hiç istemiyor. Oyuncu, Sude karakterini oynamayı seviyor olsa bile, sürekli plan ve hinlik peşinde olan birisinin kendisini yoracağını ifade etti.

Şeyma Korkmaz, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde kariyerinde bir ilki yaşıyor! 9

Sude çok kıskanç birisi ama Şeyma Korkmaz da kıskançlığın da eseri yok. Ne eşi Cüneyt Mete’yi ne arkadaşlarını ne de başka birisini kıskanma konusunda ünlü oyuncu, bu duygunun kendisinde olmadığını açıkladı.

Cüneyt Mete’nin de son yıllarda büyük beğeni toplayan Kardeşlerim dizisinde yer alan ve başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduran isimlerden birisi olduğunu hatırlatalım.