Ana sayfa Dizi Haberleri Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, 17 yıl sonra yine birarada!

Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, 17 yıl sonra yine birarada!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllar önce ATV’de yayınlanan Beyaz Gelincik isimli dizi ekrana geldiği dönemde büyük ses getirmişti. Başrol oyuncuları Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya’nın da kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını sağlamıştı. Bugün ikisi de çok başarılı oyuncular olan bu iki isim 17 yıl sonra O Kız dizisinde yeniden başrolü paylaşıyor.

Beyaz Gelincik, 2005-2007 yılları arasında ATV’de yayınlanmıştı. İki sezondan oluşan dizi, 19 Eylül 2005’te yayına başlamış, 11 Haziran 2007’de ekrana gelen 74. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Adana’da pamuk tüccarı çok zengin bir ailenin kızıyla bir işadamının aşkını anlatan dizi izleyiciler tarafından çok sevilmişti.

Beyaz Gelincik dizisinde Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya’nın çift olarak uyumu da hiçbir zaman hafızalardan çıkmadı. O zamanlar henüz yolun başında olan ve bugün deneyimli birer oyuncu olan Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya 17 yıl sonra Kanal D için çekilecek O Kız isimli dizide bir araya geliyor.

Sezin Akbaşoğulları ve Erkan Petekkaya, 17 yıl sonra yine birarada! 7

Oyuncu kadrosu neredeyse tamamlanan O Kız dizisine son olarak Sezin Akbaşoğulları katıldı. Başarılı oyuncunun dizide Sitare isimli bir karakteri canlandıracağı ortaya çıktı. Erkan Petekkaya ile anlaşma sağlandığı daha önce duyurulmuştu.

Sezin Akbaşoğulları, O Kız dizisinde reklam ajansı sahibi çok başarılı bir iş insanını canlandıracak. Kadir karakterinde izleyeceğiniz Erkan Petekkaya da, 45 yaşında birisi olacak ama dünyayı algılama seviyesi ise beş yaşındaki bir çocuğun saflığına eş değerde olacak.

Yapımını Focus Film, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ogeday Girişken, Dilin Döğer, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Ece Efe, Göktuğ Yıldırım, Cem Kurtoğlu, Deniz Bakacak, Mustafa Konak Nehir Gökdemir, Zeynep Sönmez yer alıyor.