Ana sayfa Sinema Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i buluşturan Gönül filminin yayın tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’i buluşturan Gönül filminin yayın tarihi belli oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil’in başrollerinde yer aldığı Netflix için çekilen Gönül filmi Ağustos ayında dijital platformda izleyici ile buluşacak.

Yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaristliğini de yapan Soner Caner’in oturduğu filmin çekimleri, geçtiğimiz  yaz Antalya’da gerçekleştirilmişti. Film, 10 Ağustos’ta  Netflix’te görücüye çıkıyor.

Gönül’de, Erkan Kolçak Köstendil ve Hazar Ergüçlü ikilisine Bülent Emin Yarar, Ali Seçkiner, Selim Bayraktar, Şevval Sam, Asiye Dinçsoy, Nazmi Kırık, Ferit Kaya, Güneş Nefes Özdemir, Haydar Köyel ve Yıldırım Şimşek’in de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Hazar Ergüçlü ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan Gönül filminin yayın tarihi belli oldu! 2

BKM Filmden Necati Akpınar ve Faruk Özterten’in yapımcılığında çekilen Gönül’de müzik yoluyla iletişim kuran bir köyün hikayesi konu alınıyor.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da canlandırdığı ‘Vartolu Sadettin’ karakteri ile kendisine geniş bir hayran kitlesi edinen yetenekli oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile en son Blu TV için Saklı adlı diziyi çeken Hazar Ergüçlü, Gönül adlı sinema filminde ilk kez partner oldu. 10 Ağustos’ta yayınlanacak film, ikilinin hayranları tarafından da merakla bekleniyor.