Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finali öncesi Yasak Elma’da bir ayrılık yaşanacak!

Sezon finali öncesi Yasak Elma’da bir ayrılık yaşanacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma, 5. sezonu ile de Fox TV’nin vazgeçemediği bir dizi. İzleyici de bu diziden vazgeçmeye pek niyetli değil! 6. sezonda da yayınlanmasına kesin gözüyle bakılan Yasak Elma dizisinde olaylar hiç beklenmeyen gelişmelerle sürürken, ayrılıklar ve yeni başlangıçlar da arkasından geliyor.

Sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi sıkmayan Yasak Elma’da, bazen beklenmeyen isimlerin ayrılıkları söz konusu oluyor. Başrolde yer alsalar da hikayedeki ani değişikliklerle pek çok isim diziye veda etti. Yeni sezonda devam ederse kadro aynı mı kalacak, bu sorunun yanıtı şu an için belli değil.

Fakat Haziran ortasında final yapacak olan diziden sezon finali öncesi bir ayrılığın daha yaşanacağı anlaşılmakta. Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma, absürt komedi dizisi olarak entrikası bol hikayeleriyle izleyiciyi şaşırtmaya devam edecek.

Bu hafta ekrana gelen 140. bölümün finalinde Doğan’ın sağ kolu Çetin’den ortadan kaldırmasını istediği Ekin, kızı Kumru ile dans eden birden bire Doğan’ın karşısına çıkmıştı. Bir anda bu duruma şaşkınlıkla bakakalan Doğan’ın, bundan sonraki adımı ise merak konusu olarak kaldı.

Sezon finali öncesi Yasak Elma'da bir ayrılık yaşanacak! 24

Doğan’a göz dağı vermek için karşısına çıkan Ekin’in önümüzdeki bölümde ne yapacağı merak konusu oldu! Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Melisa Doğu’nun başrolde yer aldıkları dizi, 13 Haziran’da sezon finali yapacak.

Olayların gidişatına bakılırsan, sezon finali öncesinde de bir ayrılık yaşanacak! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ekin hedef şaşırtıp Doğan’a kendisini kurtaranın sağ kolu Çetin olduğunu söyleyecek. Dengeleri değiştirecek bu bilgi sonrası Çetin karakteri diziden ayrılacak. Böylece Çetin’e hayat veren Erdal Biligen de diziye veda edecek.

Sezon finali öncesi Yasak Elma'da bir ayrılık yaşanacak! 25

Med Yapım imzalı diziden Çetin’in gitmesinin ardından ise bir başka sürpriz isim diziye dahil olacak. Kulis bilgilerine göre, diziye yeni katılacak bu kişi, Doğan’ın sağ kolu olacak. Henüz bu karakteri kimin oynayacağı ise bilinmiyor.