Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finaline iki bölüm kala Yargı dizisinde allak bullak eden sahne!

Sezon finaline iki bölüm kala Yargı dizisinde allak bullak eden sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarının başında gelmekte. Ay Yapım imzalı dizi, sürükleyici hikayesiyle çok konuşuluyor, her bölüm izleyenleri çok şaşırtacak gelişmelere sahne oluyor! Güçlü kalem Sema Ergenekon, senaryosu ile izleyenlere tahminlerin ötesinde bir hikaye sunuyor.

Başrollerde yer alan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in çok beğenilen uyumlarının yanı sıra Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin başarılı oyunculuğu ile birlikte Yargı dizisi, sosyal medyayı da sallayan bölümleriyle izleyiciyi her hafta şoklara sokuyor!

Dizi, her bölümde yeni cevaplar ve yeni sorularla fazla bekletmeden gelişen olaylarıyla izleyicinin de sevdiği bir yapım. Haftalarca sündürülmeyen konular nedeniyle de dizi takipçilerinin beğendiği bir yapım olmayı sezon boyunca başardı.

Bu hafta 33. bölümü yayınlanacak olan dizi, gelecek hafta 29 Mayıs Pazar akşamı 34. bölümü ile sezon finali yapacak. Kimi dizilerin Haziran ortası ya da sonuna denk gelen sezon finallerine karşın Yargı dizisi erken tatile giriyor. Muhtemelen yaz sezonu boyunca büyük merakta bırakacak bir finalle de sezonu kapatacak.

Sezon finaline iki bölüm kala Yargı dizisinde allak bullak eden sahne! 9

Bunun işaretlerini de birkaç bölümdür vermekte. Senarist, dizinin zaten sürükleyici hikayesinin tam son dakikalarına, 4 haftadır öyle sahneler ekliyor ki izleyicinin kafası allak bullak olmuş durumda! Heyecanı iyice arttıran bu kısa sahnelerde bir kaç haftadır 6 ay sonrasını izliyoruz. Bölümün son sahnesi olarak gelen ve bir kaç dakika olarak yayınlanan ‘6 ay sonra’ ibaresindeki sahnelerde Ceylin’i birini öldürmüş ya da yaralamış şekilde görüyoruz.

Eren’in arkasında koştuğu Ceylin bürosuna giriyor. Elindeki kanlı bıçağı saksının toprağına saklıyor, üstü başı, elleri kan vaziyette Eren’in kolunda polis otosuna bindiriliyor. Adli Tıp’a getirdiği Ceylin’e sert davranan Eren’in hali dikkat çekerken, Ceylin’in ifadesi dikkatleri çekiyor.

Adli Tıp önünde bekleyen Eren, çöp konteynırındaki parmak izinin Ceylin’e ait olduğunu öğrenip yıkılıyor. Bu esnada olay yeri inceleme kan izleri olan bir konteynır önünde. Geçtiğimiz hafta da Ceylin’in Adli Tıp’ta tırnaklarının kesildiği, delil arandığı, parmağındaki yüzüğün çıkarılarak kan örneği alındığı anları gördük.

Ceylin’in biraz tedirgin, pişman ve çokça hüzünlü o anlarda, Ilgaz yazan yüzüğe bakarken gözlerinin dolmasından, Ilgaz’ı bıçakladığı tahminleri yapıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ilgaz ve Ceylin boşanmıştı. Birbirlerini çok sevmelerine ve çok üzülmelerine karşın bu boşanma gerçekleşmişti. Ilgaz, henüz takamadığı o yüzükleri Eren’e gösteriyordu.

İşte o yüzüğü 6 ay sonra Ceylin’in takıyor olması çok ilginç bir gelişmeyi daha beraberinde getirmekte. Herkesi hayretler içinde bırakan ve altı ay sonrasını yansıtan bu görüntülerde, Ceylin’i o noktaya neyin getirdiği, birini mi öldürdüğü, bu kişinin Ilgaz olup olmadığı şeklinde pek çok soru dolaşıyor kafalarda. Sezon finaline doğru başka ipuçları verilecek mi merakla bekleniyor ancak Yargı dizisi, sezon finali öncesinde büyük sorularla zaten heyecanı katladı!

Sezon finaline iki bölüm kala Yargı dizisinde allak bullak eden sahne! 10

Bu arada 32. bölümü ile dizi çok konuşulan tüm izleyici gruplarında birincilik elde ederek yine çok dikkat çekti. Ayrıca sezon finaline doğru dizinin AB’de çift haneye yaklaşması ve ABC1 grubunda da çok iyi reyting alması da büyük bir başarı. Ramazan ayı içinde reytingleri bir miktar düşen dizinin eski günlerine döndüğü görülürken, sosyal medyada da dikkat çeken bir çıkışı yaşıyor.

Otuz ikinci bölümü ile sosyal medyada da çok konuşulan dizinin #yargı ile #Hayaller etiketleri TT listesine damga vurdu. 3 ay aranın ardından Yargı, Eylül ayında ikinci sezonu ile devam edecek.

Dizinin 31. bölüm özeti şöyle: Metin’in Ceylin’e yaptığı sürpriz ziyaret herkesi şaşırtırken Ceylin’in Metin ve Çınar’a karşı içi soğumadı. Ilgaz’la boşanmalarına engel olmak isteyen Metin’in çabaları karşılıksız kaldı ve Ilgaz ile Ceylin boşandı. İkiliyi zor günlerin beklediğinin sinyallerinin verildiği bölümde “Ilgaz ve Ceylin aşkı gerçekten bitti mi?” sorusu akıllarda kaldı.

Pars’ın, Serdar’ı sorguladığı anlarda Serdar, Yekta’dan aldığı tavsiyelerle hiçbir açık vermezken Pars, söylediklerine hiç inanmasa da Serdar’ı serbest bırakmak durumunda kaldı. Eren ise soruşturmaya devam etmeyi kafasına koydu. Ceylin’in iddianameyi yazması için Pars’ın üzerinde kurduğu baskı artarken Ilgaz ise Pars’ın adaletine güvenmeyi seçti. Cüneyt artık Yekta’yla yaptıkları yolsuzlukları kaldıramazken bu konuyla ilgili Yekta’ya isyan etti.

Sezon finaline iki bölüm kala Yargı dizisinde allak bullak eden sahne! 11

Cüneyt’in bu çıkışına anlam veremeyen Yekta çok sinirlenirken Cüneyt’i işten çıkarmak için işlemleri başlattı. Ilgaz ve Derya ise yıllar önce öldürülen Cihan’ın ailesinin evine yaptıkları ziyarette Yeşim’den şüphelenmeye başladılar. Çağdaş’ın ardından Cansu’nun da zehirlenmesi, tüm okların Ceylin’i ziyaret eden İnci’yi göstermesine sebep olurken Ceylin’in suyunda zehir bulunması bu şüpheleri tasdikledi.

İnci’nin aslında Yeşim olduğunu öğrenen Ilgaz ve Ceylin büyük bir tehlike atlatırken izleyici bu anlarda nefesini tuttu. Yargı’da tansiyon giderek yükselirken zaman atlamasında yaşananların perde arkası sezon finali heyecanını ikiye katlıyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Şükran Ovalı gibi önemli isimler rol alıyor.

‘Yargı’ yeni bölümüyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…