Ana sayfa Dizi Fragmanları Sezon finaline yaklaşan Kasaba Doktoru dizisinde gerilim yükseldi!

Sezon finaline yaklaşan Kasaba Doktoru dizisinde gerilim yükseldi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kasaba Doktoru dizisinin ilk sezonunda son bölümlere doğru adım adım gidiyoruz. 27 Mayıs Cuma günü dizinin 8. bölümü ekrana gelecek. 11. bölümde Kasaba Doktoru dizisinin sezon finali yapması bekleniyor. Ozan Akbaba, Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş ve Vildan Atasever gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin 8. bölümünde acil bölümünde can pazarı yaşanacak.

Hakan Hoca, hayat kurtarmak için kariyerini tehlikeye atıyor ve dizinin yeni bölüm yine izleyicilere büyük heyecan yaşatacak. TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan ve milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayarak gününün en çok izlenilen dizisi olan ‘Kasaba Doktoru’, 27 Mayıs Cuma akşamı sekizinci bölümüyle ekrana gelecek. Peki sekizinci bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Müfettişin tüm baskılarına rağmen İhsan’ın ameliyatına giren Hakan meslekten men edilir. Leyla ve Ömer, Uluçınar Hastanesi’ne dönerken bir zincirleme trafik kazasına şahit olur. Hastanede Hakan’dan başka doktor olmadığından, Hakan meslekten men edilmesine rağmen yaralılara müdahale etmeye devam eder. Bu durum Mine başta olmak üzere tüm ekibi korkutmaktadır; fakat Hakan’ın başka bir planı vardır.

Kazada yaralanan küçük bir kız olayların seyrini değiştirir. Yalçın, Bülent’ten ve Berk’ten beklediği performansı alamadığı için başka formüller üzerine düşünmeye başlar. Ömer uzun çabalar sonucu annesine ulaşır ancak onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle cuma saat 20.00’de TRT 1’de…