Ana sayfa Sosyal Medya Eski partnerler Akın Akınözü ve Ebru Şahin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

Eski partnerler Akın Akınözü ve Ebru Şahin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV ekranında 2019-2021 yıllarında yayınlanan ve 3 sezon süren Hercai dizisi unutulmaz Türk dizileri arasında yerini aldı.

Hercai sayesinde başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü büyük popülerlik yaşadı. İki genç oyuncu da dünyanın birçok ülkesinde hayran kitlesi elde etti.

25 Nisan 2021 tarihinde 69. bölümüyle final yapan Hercai birçok ülkede yayınlanarak aynı zamanda ülkemizin tanıtımına da katkı sağladı.

Dizinin iki başrol oyuncusu da şu anda  farklı dizilerde başrolde yer alıyor. Ebru Şahin’i ATV’nin Destan dizisinde kadın savaşçı ‘Akkız’ karakteriyle izliyoruz.

Akın Akınözü ise Öykü Karayel ile birlikte Star TV ekranında Kaderimin Oyunu isimli dizide ‘Cemal’ karakterini canlandırıyor…

Eski partnerler Akın Akınözü ve Ebru Şahin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor? 8

Her iki oyuncu da yeni rolleri ile büyük beğeni topladı ve projelerin reytingleri de iyi geliyor… Ancak magazin basınında yer alan bir haber, ‘İki ünlü oyuncu arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?’ sorusunu gündeme getirdi.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; Oyuncu Akın Akınözü, şu günlerde evlilik hazırlığı yapan eski partneri Ebru Şahin ile ilgili bir soruya verdiği cevapla kafaları karıştırdı.

Oyuncu basın mensuplarının, “Eski rol arkadaşınız Ebru Şahin’in Cedi Osman’la düğününe gidecek misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “3 yıl boyunca çalıştığım partnerim anladığım kadarıyla bir evlilik yolunda. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki… Bana düğün davetiyesi gelmez. Hani gelse de gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru.”

Eski partnerler Akın Akınözü ve Ebru Şahin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor? 9

Öte yandan Ebru Şahin Hercai dizisindeki ekip arkadaşları Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar ve Aydan Taş’la sık sık bir araya geliyor ve bu anları sosyal medya hesabından da paylaşıyor. Bu buluşmalarda Akın Akınözü’nün yer almaması ise ikilinin arasının açık olduğu iddialarını kuvvetlendiriyor.