Ana sayfa Dizi Haberleri Sezona damga vuran dizi çifti Gönül Dağı dizisinde buluştu!

Sezona damga vuran dizi çifti Gönül Dağı dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin hüzün ile neşeyi aynı anda sunan başarılı yapımlarından birisi de Gönül Dağı dizisi oldu. İlk 5 bölümü büyük beğeni toplayan dizinin reyting sonuçları da iyi gelmişti. Dizi hem hikayesi hem de oyuncuları ile son dönemin en dikkat çeken yapımlarından birisi konumunda.

Gönül Dağı dizisini farklı kılan en önemli özellik, izleyicilerin kendi hayatlarından birçok parçayı da yapımda bulabilmesi… Geçmişteki çocukluk günlerine insanı döndüren bir dizi Gönül Dağı… Bir de başrolde buluşan iki ünlü isim, yeni sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi oldu.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan, öyle duygusal ve etkileyici bir ikili haline geldi ki, dizi hayranları onları her gördüklerinde yaşayamadıkları sevdalarını düşünerek hüzünleniyor… İkilinin enerjisi ve uyumu da büyük dikkat çekiyor.

Gönül Dağı dizisinde Dilek ve Taner’in hikayesi nasıl devam edecek? Küçüklük yıllarından gelen birbirlerine olan sevgileri ne zaman açığa çıkacak? TRT1 ekranında bir sevda masalı, Anadolu’nun insanın içini ısıtan ortamında sürüyor… Gönül Dağı’nın 6. yeni bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak.

Yine ekrana hem hüzün dolacak hem de neşeli sahnelerle izleyiciler keyiften dört köşe olacak. Dilek kasabadan gitmedi, Taner ne yapacağını bilemiyor. Herkes sevinçli… Bakalım neler olacak…

İşte Gönül Dağı dizisinin 6. bölümünden ilk fragman: