Ana sayfa Sosyal Medya Sezonun başarılı yapımlarından Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, ekip arkadaşlarını öve öve bitiremedi!

Sezonun başarılı yapımlarından Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, ekip arkadaşlarını öve öve bitiremedi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan, son yılların en beğenilen projelerinden biri olan Yargı dizisi ile kariyerinin en parlak günlerini yaşayan oyuncu Kaan Urgancıoğlu; setlerde en neşeli, beyefendi, pozitif bakan ve mütevazi kişiliğiyle tanınıyor.

Geçen gün set boşluğundan muhabirlere yakalanan Kaan Urgancıoğlu, merak edilen soruları tüm samimiyetiyle yanıtlarken, esprili cevapları dikkat çekti. Bir muhabirin “Her halde bu hafta Yargı yayınlanmayacak” sorusuna “Aynen, bu hafta yayınlamamaya karar verdik” diyerek cevaplayan başarılı oyuncu esprisinin yanlış anlaşılmaması için hemen cevabını düzeltti. “Yok, yok bu hafta yayınlanıyor. Burada da tatilde değiliz, çalışıyoruz. Gördüğünüz bir iş toplantısı yapıyoruz.”

Sezonun başarılı yapımlarından Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, ekip arkadaşlarını öve öve bitiremedi! 7

Bu sezon yoğun çalıştıklarını ve bu durumdan memnun olduğunu belirten Kaan Urgancıoğlu, tatile ihtiyacı olduğunu, sezonun bitmesiyle bir plan yapacağını dile getirdi.

Yayınlandığı günden itibaren Yargı dizisinin reyting rekorları kırdığını hatırlatıldığında ise başarılı oyuncu ekip arkadaşlarını övgü dolu cümleler kurarak şu cevabı verdi;

“Her şey çok güzel kuruldu, iyi hazırlanıldı. İyi bir senaryomuz var. Oyuncular birbirleriyle çok güzel bir uyum yakaladı. Yapım şirketi, yönetmenimiz, senaristimiz ve diğer oyuncular… Her zaman denk gelmeyen bir uyum başarısı yakalanmış oldu. Halkın da ilgisini çekti çünkü, adaleti ve vicdanı, aile kavramlarını anlatıyor, tartışıyor. Her karakter bununla ilgili kendi içinde bir mücadele veriyor. Hepimizde bunun bir karşılığı var. Günümüzde hepimizin ihtiyacı olan şey adalet. O yüzden de karşılık buldu. Çok mutluyuz.”