Ana sayfa Sosyal Medya Mert Ramazan Demir’in önüne iki diziyle büyük fırsat çıktı!

Mert Ramazan Demir’in önüne iki diziyle büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son yıllarda yer aldığı projelerle dikkatleri çekiyor… Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim alarak oyunculuğa adım atan Demir, I Am You isimli filmde yer alarak ilgi gördü. Çeşitli filmlerin yanı sıra dizilerde de bulunan genç oyuncu, kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanıyor.

Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile aynı seti paylaşan genç oyuncu, 2020 yılında ise Can Evrenol’un Çıplak isimli dizisinin kadrosunda yer aldı… Öğretmen isimli Fox TV dizisinde de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Netflix’te heyecanla beklenen Şahmaran isimli dizinin de oyuncularından birisi oldu. Geçtiğimiz son baharda Şahmaran’ın çekimlerinde yer alan oyuncu, ikinci sezon için hazırlık yaparken, yeni bir teklif daha aldı.

Afra Saraçoğlu’nu gelecek sezon Star TV’de izleyicilerle buluşturacak olan Antepli dizisine büyük önem veriliyor. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin erkek başrolü olarak Mert Ramazan Demir’in düşünüldüğü ortaya çıktı.

Mert Ramazan Demir'in önüne iki diziyle büyük fırsat çıktı! 26

Oyuncunun Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekim planlaması nedeniyle henüz projede yer alması netleşmese bile, ayarlamaların yapılması durumunda Antepli dizisinde yer alması bekleniyor.

Afra Saraçoğlu hayranları Antepli dizisini çok merak ediyor. Çünkü, oyuncu kendisine gelen 10’dan fazla dizi projesi arasında Antepli’yi tercih etti. Bu tercihin altında da hikayenin çok etkili olması beklentisi yatıyor.

Mert Ramazan Demir de diziyle birlikte kariyerinde büyük bir çıkış fırsatı yakalayabilir. Burcu Alptekin’in yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimleri yaz ayları içinde başlayacağı için ekip hazırlıklarını yoğunlaştırdı.

Eylül ayında Star TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen Antepli dizisi, güçlü bir ailenin sorumsuz oğullarını evlendirme çabalarını ekrana yansıtacak.