Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV, diziler konusunda yeni bir atak yaptı!

Show TV, diziler konusunda yeni bir atak yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV, yıllardır az ve öz dizi yayınlayan kanallardan birisi… Çukur 3. sezondur devam ediyor. Kuzey Yıldızı başarılı geçen sezonunu 6 Haziran’da sürdürecek. Ramo ise beğenildi ama beklenen reytingi tam olarak getirmedi… Yeni sezonda Show TV, yeni dizileri ile rekabette daha agresif bir tavır sergileyecek.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolünde yer alacağı Arıza isimli diziyi satın alan kanal, şimdi de Şeref Sözü isimli Tims&B tarafından hazırlanacak diziyi bünyesine kattı. Aksiyon dolu Arıza dizisi kanalın 2020-2021 sezonundaki en iddialı yapımlarından birisi olacak. Her iki başrol oyuncusu da son dizilerinden dolayı üzülmüştü. Ferhat ile Şirin final bile yaptırılmadan 6 bölümde yayından kaldırıldı ve bu durum Tolga Sarıtaş adına iyi olmadı. Zemheri ise 10 bölüm ekranda kalabildi ve Ayça Ayşin Turan, başarılı performansına rağmen diziyi yukarılara taşıyamadı.

Show TV, diziler konusunda yeni bir atak yaptı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Şeref Sözü dizisini Eda Tezcan senaryolaştırıyor. Dizinin yönetmeni Cevdet Mercan olacak. Yeni sezonda Show TV’nin şimdilik 5 dizisi gözüküyor. Kanal başka dizilere de talip olacak mı merakla bekleniyor.

Çukur’ı. 4. sezonda final yapması beklentileri var. Ancak reytingler iyi olur ise devam etme olasılığı da belirebilir. Kuzey Yıldızı ise yaz boyunca kanalda yayınlanmaya devam edecek. Ramo dizisinin 2. sezon çekimleri ise Ağustos ayında başlayacak. Eylül’e 2. sezondan ilk bölümler yayınlanmaya başlayacaktır.