Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar da olmaz! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez isyan etti!

Bu kadar da olmaz! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, Medcezir dizisindeki Mert Serez karakteri ile büyük çıkış yaptıktan sonra benzer birçok rol teklifi aldı. Oyuncu aynı karakteri bir kez daha başka bir projede, başka bir isim altında oynamak istemedi. Buna çok direndi. Bu noktada da hem yapımcılara hem de menajerlere mesaj yolladı.

Katıldığı youtube sohbet programında önemli ifadeler kullanan oyuncu, bazı yapımcıların kendilerine bağlı oyuncular oluşturduğunu ve bu durumun da sektör adına tehlikeli bir süreç olduğunu söyledi.

Taner Ölmez, “Burada bir suç var bence. O menajer ve yapımcılar var ya, onlar var ya onlar, onlar çok tehlikeli. Yapımcının artık oyuncuları var gibi bir durum var. Ben öyle bir şey gözlemliyorum. Çünkü bir iş bitiyor, hemen ertesi işe aynı oyuncu grubu gibi bir şey. Gerçi bu doğal bir durum ama artık kulağa su kaçtı gibi. O kadar da olmamalı” açıklaması yaptı.

Bazı yapımcıların sadece bazı oyuncular ile çalışmasını eleştiren Taner Ölmez, bu duruma tepkili.

“Bu kadar da olmaz ama. Sen bir yapım şirketisin” diyen oyuncu sadece isimlerin değiştirilerek benzer hikayeleri, yine aynı oyuncuların canlandırmasını da eleştirdi. Bu durumun can sıkıcı olmaya başladığını ifade eden oyuncu, tepkisini şu sözlerle gösterdi:

“Oyuncular da bir şey demiyor. Onların da hataları var, buna evet diyorlar. Artık biraz yapımcı, oyuncu arkadaş ilişkisi oluyor. Gömleğini değiştirip geliyor adam… Aynı yerdesin, aynı işi de çekiyorsun, aynı kanalda gibisin…”