Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin bu sezonun ilk hatası çok iddialı başlayan dizisi mi?

Show TV’nin bu sezonun ilk hatası çok iddialı başlayan dizisi mi?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun ve Murat Kılıç’ın yer aldığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi 2 haftadır Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Pazar akşamları saat 20.00’de izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümü 23 Eylül Pazar günü ekranda olacak.

İlk 2 bölümüyle reytinglerde umut vermeyen dizinin 3. bölümünün alacağı sonuç merakla bekleniyor.

Birol Güven imzalı dizinin reytingini artırması şart. Henüz Pazar günü dizileri arasında rekabet tam anlamıyla başlamadı. Bu uygun ortamda reytingini yükseltemez ise Show TV’nin çok uzun süre sabır göstermesi zor olacaktır.

TRT 1 ekranlarındaki Elimi Bırakma dizisi şu anda Pazar günlerinin lideri. Bir Litre Gözyaşı, Ağlama Anne, Savaşçı gibi diziler ise yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik, rakipleri başlamadan performansını artırabilir ise bir şansı olacaktır.

İŞTE 3. BÖLÜM FRAGMANI:

2. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Babalarının ölümü ile aynı evde toplanan çocuklar daha Hulusi’nin ‘ Yedisi ’ çıkmadan birbirlerine düşmüşlerdir. Ufuk ve Sadık arasında yaşanan gerilim git gide tırmanmaktadır. Çocukken birbirlerinin dertlerine hüzünlenen, arkalarını kollayan aynı sofrada bir ekmeği paylaşan kardeşler, şimdi aralarındaki sorunları çözmek için sohbet bile edemeyecek hale gelmişlerdir. Bütün bu gerilimin yanında Ferdi’nin evi satma isteği yengelerin desteği kardeşleri daha da içinden çıkılmaz hale sokmuştur. Şennur tarafından sürekli doldurulan Sadık, Ferdi’nin kurnaz planına ses çıkaramayan Serpil ve eski yaralarının bu mahallede durdukça kanayacağını düşünen Ufuk, hatıralarından vazgeçebilecekler midir?

Show TV'nin bu sezonun ilk hatası çok iddialı başlayan dizisi mi? 7

İlk aşklarını yaşadıkları sokaklar, düşüp dizlerini kanattıkları kaldırımlar ve her köşesi anılarla dolu bu babadan kalma bu ev… Onları tekrar bir arada tutabilecek mi yoksa hepsi kendi yollarına geri mi dönecektir?