Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım final yaptı ama sonunda biraz saçmaladı sanki!

Tehlikeli Karım final yaptı ama sonunda biraz saçmaladı sanki!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
SHow TV, bu sezon dizilerden yana hayli şanssız bir dönem yaşıyor. Oyuncuları ve hikayesiyle iddialı başlayan Tehlikeli Karım dizisi, dün akşam 6. ve son bölümüyle ekrana geldi.

Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Bige Önal ve Mustafa Üstündağ’ı bir araya getiren dizi, kara-komedi olarak da adlandırılan hikayesiyle, aslında izleyenleri hayli de memnun ediyordu.

Oyuncuların performansları o kadar iyiydi ki izleyenler, diziyi bırakamadı. Ancak Pazar akşamları Jet Sosyete, Çocuklar Duymasın, Savaşçı dizileriyle mücadele edemeyen Tehlikeli Karım, ne yazık ki dün akşam ekrana gelen 6. bölümüyle ekrana veda etti.

Sosyal medyada diziyi izleyenler, çok beğenmelerine rağmen dizinin apar topar ekrandan kaldırılmasına isyan ettiler.

Tehlikeli Karım final yaptı ama sonunda biraz saçmaladı sanki! 9

Vedası ani olan dizinin final bölümü de hızlandırılmış bir etkiye sahip olduğu için olaylar birbirine karıştı. Kimin kimi öldürmeye çalıştığı tam anlaşılamayan bir yemekte Seda’nın ölmesi, sonra hepsinin Derin ile birlikte Alper’e bir oyun olduğunun anlaşılması, bu koşulla Derin’in Seda’yı Alperden uzaklaştırmak için yüklüce bir parayla tehdit edip  oyundan çıkarması, komşu kadın Ferda’nın Çınar’ın katili çıkması, sonradan kocası sanılan adamın kocası olmadığı ve katilin kendisi olduğunu itiraf etmesiyle önce bir dumura uğradık. Komşular meğer Derin’in parasının peşine düşüp kavga sırasında Çınar’ın camdan düşüp ölmesine neden olmuşlar!

Tehlikeli Karım final yaptı ama sonunda biraz saçmaladı sanki! 10

Sonra, 5 milyon işini halleden Derin’i, psikopat komşusu Ferda, evinde bıçaklayıp parasını almak için kocasına videolar, fotoğraflar gönderip şantaj yapmasıyla işler iyice sarpa sardı.

Her şeyi bir anda anlatmaya çalışan bir bölüm izledik. Olayların ayrıntıları da doğal olarak hızlı geçiştirildi. Derin, önce şantaja inanmayan ve yine kendisinin bir oyunu olduğunu sanan kocası ve komiser tarafından ciddiye alınmadı. Ancak sonradan kurtarıldı ama biz o bölümleri göremedik. Çünkü dizide zaman atlandı ve Alper’in sesinden kurtarılma hikayesini duyduk sadece.

Alper ve Derin yeni bir hayata yelken açtılar. Seda’yı öldürdüğünü sanan Alper, suçunu itiraf ettiği anda Seda çıkıp geldi kafeye. Alper’in yanlış anladığını söyleyip gitti. Alper ise peşinden koşup gerçeği öğrendi. Derin’in, Seda’yı şikayet etmemek ve tüm kanıtları silmek uğruna onun uzaklaşmasını istediği ve böyle bir oyun oynadıkları ortaya çıktı.

Alper durumu kabullenip mutlu mutlu Derin ile eski günlerine döndü. Ancak Derin, babasının kendisi için yaptırdı kaçırılma sigortasını almaya hak kazanan kocasına küçük bir oyun daha oynadı.

Tehlikeli Karım final yaptı ama sonunda biraz saçmaladı sanki! 11

Alper, önce istemese de sonra kabul etti ve 20 milyon lira parayı alınca, bu kez de Derin ile restleşmeye başladılar. Ancak bu entrikacı karı-kocanın daha pek çok hikayesi olmasına karşın, dizinin başından beri çok konuşulan o mühürlü şarabı tehlikeli aşklarına kadeh kaldırıp birlikte içtiler ve dizi burada final yaptı.

TEHLİKELİ KARIM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Fazlasıyla hızlandırılmış olduğu için son bölümde hikaye biraz sarpa sarsa da farklı bir dizi olan Tehlikeli Karım, ne yazık ki ekrana veda etmiş oldu.

Sosyal medyada diziyi izleyenler bu kadar çabuk final yapmasından dolayı üzüntülerini dile getiriyorlar. Ekrandaki pek çok diziden konusunun farklılığı nedeniyle de ayrılan dizi, ne yazık ki kadrosu da iyi olmasına rağmen reytingleri düşük gelince tutunmayı başaramadı ve 6 bölüm ancak dayanabildi.