Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin iki dizisiyle ilgili final kararı izleyiciyi üzecek!

Show TV’nin iki dizisiyle ilgili final kararı izleyiciyi üzecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV sezonda iddialı yapımları ekrana getirse de beklenen reytingleri alamayınca hayal kırıklığı yaşattı. İki dizisi için sezon sonuna doğru final kararı vermek durumunda kalan kanalın elinde sadece iki dizisi kalıyor!

Yeni sezondaki dizileri merakla beklenen Show TV’nin bu sezon yaşadığı hüsran sonrası diziler konusunda daha ince eleyip sık dokuyacağı tahmin ediliyor. Şu anada Show TV’nin elinde 4 dizisi var. Bunlardan ikisi yakında final yapacak, diğer ikisinin ise bir aksilik olmazsa yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor.

Show TV’de Pazartesi akşamları Üç Kuruş, Salı akşamları Baba, Çarşamba akşamları Oğlum ve Cuma akşamları da Aziz dizisi ekranlara gelmekte. Bu dizilerden ikisi gidiyor!

İlk olarak Üç Kuruş dizisi için final kararının alındığı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Kanalın Pazartesi akşamlarının fenomen dizileri İçerde ve Çukur’un ardından yine aynı akşama damga vurması beklenen bir yapım olarak başladı Üç Kuruş dizisi…

Show TV'nin iki dizisiyle ilgili final kararı izleyiciyi üzecek! 8

Ancak beklenen reytingleri alamayan dizinin, sezon sonunda final yapacağı öğrenildi. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başarılı performansı ile göz doldurduğu diziye, Çukur’un Cumali’si Necip Memili de katıldı. Ancak reytinglerde istenen sonuçlar alınamadı. Yapılan değişikliklere karşın izleyicinin ilgisini çekemeyen Üç Kuruş dizisi, 28. bölümde final yapacak.

Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade’nin başarılı performanslarıyla beğeni toplayan dizinin 4 bölümü daha kaldı. Ay Yapım imzalı diziden Nursel Köse de yakın zamanda ayrılan ve oyunculuğuyla övgüler alan isimler arasındaydı.

Kanalın final yapacağı kesinleşen bir diğer dizisi ise Oğlum oldu… Büyük iddialarla ekrana gelmeye başlayan Oğlum dizisinin kadrosundaki her isim izleyicinin oyunculuğu ile çok sevdiği, performansları ile rol aldıkları her yapımda öne çıkan isimler.

Show TV'nin iki dizisiyle ilgili final kararı izleyiciyi üzecek! 9

Kadroda Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Nihal Yalçın ve Serhat Teoman yer alıyor. Ancak bu güçlü oyunculukları ile beğenilen isimler de diziyi kurtaramadı! Hikayesi de ilginç bir dizi olmasına karşın, Çarşamba akşamları yayınlanan Oğlum dizisi, bir türlü beklenen reytingleri alamadı!

Bunun üzerine kanal daha fazla uzatmadan diziyi 15. bölümde bitirmeye karar verdi. 11 Mayıs’ta 13. bölümü ekrana gelecek olan dizi, 25 Mayıs akşamı 15. bölümle veda edecek…

Show TV’nin Oğlum ve Üç Kuruş dizisinin final yapmasıyla birlikte elinde sadece Aziz ve Baba dizileri kalacak. Önümüzdeki süreçte yeni bir dizi çalışması olup olmadığını göreceğiz.