Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere, kapak kızı oldu, mayolu pozu ile övgüler aldı…

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere, kapak kızı oldu, mayolu pozu ile övgüler aldı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Cansu Dere, modellikle başladığı kariyerinde oyunculukta da giderek yükseldi. Ancak halen kimi markalar veya dergiler için verdiği pozlarla gündem olmaya devam ediyor. Fiziğini koruyan ve yıllar içerisinde de fitliğinden bir şey kaybetmeyen Dere, son olarak kapak kızı olduğu dergi için verdiği pozlarla gündeme geldi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sezon sonunda final yapacak olan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini başarı ile canlandıran Cansu Dere, hem Türkiye hem de yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, kapak kızı oldu, mayolu pozu ile övgüler aldı... 8

Dere, rol aldığı yapımlarla gündeme gelirken, aynı zamanda sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen isimlerden birisi. Oyunculuk kariyerinde Sadakatsiz dizisi ile yeni bir çıkış yakalayan Dere, şu sıralar Elle Dergisi’nin Mayıs sayısına kapak olarak gündeme geldi.

Oyuncu, verdiği pozlarla büyük beğeni topladı. Derginin kapağında yer alan Cansu Dere, ayrıca 60’lı yıllara ait bikini tasarımıyla verdiği pozla da hayranlarının beğenisini kazandı. Fit görüntüsüyle beğeni toplayan oyuncu, güzelliğiyle övgüler alıyor hayranlarından.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere, kapak kızı oldu, mayolu pozu ile övgüler aldı... 9

Cansu Dere, dergi için verdiği pozlarını instagram hesabından da paylaştı ve büyük beğeni topladı. Derginin kapağında yer alan Cansu Dere için “Zamansız ve yalın güzelliğiyle hayranlık uyandıran Cansu Dere’nin sakın ve özgüvenli enerjisi ile güneşli mevsime merhaba diyoruz” sözleriyle bahsedilmekte.

Oyuncu 1960’lı yılların plaj modasının yeniden yorumlanan tasarımlarıyla görünen oyuncu, bakımlı, fit ve fresh görüntüsü ile beğeni toplamakta.

Bu arada Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile başrolde yer alan Cansu Dere, 25 Mayıs’ta 60. bölümü ile final yapacak dizinin ardından yeni bir projeyle dönecek mi şimdiden merak konusu…