Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülümse Kaderine dizisinin afişi ile verilen dikkat çeken mesaj!

Gülümse Kaderine dizisinin afişi ile verilen dikkat çeken mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Gülümse Kaderine dizisi, geçen hafta başladı. Ancak ilk bölüm reytingler çok da tatmin edici değildi. Tüm dizilerin reytinglerinin Ramazan ayı ve havaların ısınmaya başlaması nedeniyle yaşadığı düşüş düşünüldüğü zaman dizinin 4 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan ikinci bölümü büyük önem taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda etkili isimler bir araya geldi. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata atılmaları ve başlarından geçen trajik olayların anlatıldığı Gülümse Kaderine dizisinin afişi de yayınlandı. Afiş ile verilen mesaj dikkat çekici. Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler ön planda yer alıyor. Bu da dizinin yükünün iki genç oyuncunun üzerinde olacağını anlatıyor. Afişte geri planda yer alan oyuncular ise ekibin kalitesini ortaya koyuyor.

Gülümse Kaderine dizisinin afişi ile verilen dikkat çeken mesaj! 7

Mine Tugay, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur gibi önemli isimler dizinin geniş oyuncu kadrosu arasında yer alıyor. Dizinin bu kadar geniş kadroya sahip olması ise yan karakterlerin hikayelerinin de öne çıkartılacağı ve dizinin bu anlamda güçlü olacağına işaret ediyor.

Çekimlerin yapıldığı görkemli köşkün bahçesinin de göründüğü afişte, dizinin başarılı kadrosu boy gösteriyor.
Ayrıca afişte de yer alan, Eda’nın Yaren’e “Her zaman yanındayım. Ne olursa olsun.” sözleri dizinin konusuna gönderme yapıyor.

Dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yaparken, senaryosunu Burcu Över kaleme alıyor. “Gülümse Kaderine”, her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta yayınlanıyor. 4 Mayıs tarihinde de ikinci bölüm ekrana gelecek ve reytingler de büyük önem taşıyor.