Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi beklediğinizden çok daha iyi olacak!

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi beklediğinizden çok daha iyi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BKM imzası taşıyan ve Gani Müjde’nin hikayesini yazması nedeniyle de büyük merakla beklenen Hayat Bildiği Gibi Gelsin dizisi, bir dram yapımı olarak öne çıkıyor. Ünlü yazar ve senarist Gani Müjde yine çok farklı bir projeye imzasını koyarak yaz döneminde başlayacak olan diziyi geniş bir izleyici kitlesine sevdirme hedefinde…

Hayat Bildiği Gibi Gelsin ismi ise Sezen Aksu’nun şarkısından alması da ayrı bir detay olarak dikkatleri çekiyor. Ceza ile Sezen Aksu düeti ile hazırlanan dizinin klibini izleyenler çok farklı ve ilgi çekici bir yapım olduğu fikrine kapıldı.

Genç oyuncuların öne çıkacağı yeni dizide etkili ve tecrübeli oyuncular da bulunuyor. Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi farklı hikayesi ile hemen dikkatleri çekecek.

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi beklediğinizden çok daha iyi olacak! 8

Görüntü kalitesiyle de hemen fark edilen dizinin yönetmeninin tecrübeli isimlerden Altan Dönmez olduğunu da belirtelim.

Ertan Saban dizinin başrol oyuncusu ve canlandırdığı Sadi Payaslı karakteri ile de çok farklı bir portre çizecek.

Kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan Payaslı’nın yolu burada ıslahevinden gelen beş gençle kesişecek.

Sadi Payaslı’nın öyküsünün anlatılacağı dizi, sarsılmaz adalet duygusu ile hayata bir sıfır geride başlamış bu gençlere yol gösterici olmaya çalışacak.

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi beklediğinizden çok daha iyi olacak! 9

Bir gençlik dramı olarak da öne çıkacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi son dönemde ekrana gelen yapımlar arasında farklı havası ile hemen dikkatleri çekecek bir yapım olarak öne çıkıyor.

Dizinin yayınlanan özel klibini izleyenler çok kaliteli bir yapımın geldiği fikrine kapıldı. Bir izleyici şöyle yazdı: “İnsana bir heyecan veriyor, değişik ve bence çok izlenecek bir dizi.”

Sabırsızlıkla diziyi beklediklerini belirten birçok izleyici özellikle de başrolde yer alan Ertan Saban’a yeni rolün çok yakıştığını da düşünüyor.