Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Gül’ü Ebrar Demirbilek küçük yaşında büyük şöhret oldu!

Hercai dizisinin Gül’ü Ebrar Demirbilek küçük yaşında büyük şöhret oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 30 Eylül 2013 tarihinde dünyaya gelen Ebrar Alya Demirbilek, şu anda sekiz yaşında ve kendisine güzel bir oyunculuk kariyeri elde etti. Bugüne kadar yer aldığı diziler ve sinema filmleriyle adeta setlerde büyüyen Ebrar, birbiri ardına çok önemli projelerin güzel ve sevimli yüzü oldu.

Doğundan sonra henüz daha dünyaya gözlerini açtığı ilk aylarda kamera karşısına geçen Ebrar Demirbilek, Yalan Dünya isimli dizide Defne karakteri ile yer almıştı. İzleyicilerin çok sevimli buldukları bu minik bebek, yıllar içinde birbiri ardına birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde yer aldı.

3 sezon devam eden ve dünyanın dört bir yanına yayılan Hercai dizisindeki Gül Şadoğlu karakteri ile minik Ebrar da milyonların ilgisini çekti. Dünyanın dört bir yanındaki Türk dizisi hayranlarının da artık iyi bildiği Ebrar Demirbilek, henüz sekiz yaşında olmasına rağmen etkili bir kariyer elde etti.

Kahraman Babam, Aziz gibi televizyon dizilerinde de izlediğimiz çocuk oyuncu, ayrıca Netflix’te çok ilgi çeken Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide de Leyla karakteri ile yer aldı.

Aziz dizisinde canlandırdığı Zarife rolüyle yine kendisine hayran bırakan çocuk oyuncu sette Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile çok hoş anları da paylaştı.

Hercai dizisinin Gül'ü Ebrar Demirbilek küçük yaşında büyük şöhret oldu! 5

Ebrar Demirbilek oyunculuk yolculuğuna aralıksız devam ediyor. Son Dilek isimli yeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçen minik oyuncu, Ceyda Ateş ve Seda Akman gibi iki tecrübeli ablası ile aynı sette yer alıyor.

Babasız büyüyen bir çocuğun yaşadıklarını anlatan yeni sinema filminde Ebrar’a yine büyük iş düşecek. Haziran sonunda sete çıkacak olan ekip, yaklaşık 1 aylık bir çalışma ile filmi tamamlayacak.