Ana sayfa Dizi Haberleri Sibirya’daki Arda Türkmen’in Hintli yol arkadaşlarının en sevdiği dizi Kara Para Aşk çıktı!

Sibirya’daki Arda Türkmen’in Hintli yol arkadaşlarının en sevdiği dizi Kara Para Aşk çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık hepimiz biliyoruz. Türk dizilerinin şanı tüm dünyayı sardı. Arada ortaya çıkan hoş tesadüfler Türk dizilerinin dünyayı ne kadar etkisi altına aldığını gösteriyor. Bunun son örneği aşçı Arda Türkmen’in Sibirya yolculuğunda yaşandı.

Macera tutkunu şef Arda Türkmen bu kez Rusya’da zorlu bir yolculukta. Türkmen sosyal medya hesabından Sibirya’dan Moğolistan’a geçerken bir paylaşım yaptı. Otomobille yolculuk yapan Arda Türkmen arka koltuktaki Hintli yol arkadaşlarına en çok hangi Türk dizisini sevdiğini sordu. Hintlilerin yanıtı Kara Para Aşk oldu.

Yol arkadaşlarının bu yanıtı üzerine şaşıran ve Türk dizilerinin dünyaya bu kadar yayılmasından etkilenen Arda Türkmen, yol arkadaşlarının dizinin ismini Türkçe söylediklerini belirtti. Bu video Engin Akyürek hayran sayfaları tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Sona ermesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen etkisini hala sürdüren dizi, en son ABD Netflix’inde en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Kara Para Aşk daha önce Almanya Netflix’inde en çok izlenen beş diziden biri olmuştu. Kara Para Aşk, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in de dünyanın her yerinden hayran kitlesi edinmesini sağlamıştı.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği dizi nişanlısı öldürülen Ömer Komiser ile nişanlısının yanında cesedi bulunan adamın kızı olan Elif’in yollarının kesişmesini anlatıyordu. Kara Para Aşk’ın senaryosu, Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılmıştı. Türkiye’de iki sezon olarak yayınlanan dizi çok beğenilerek izlemişti.

Hollywood’un ünlü oyuncusu Barbra Streisand da bu sayede Kara Para Aşk dizisini izlemiş ve övgü dolu bir paylaşım yapmıştı. Streisand Kara Para Aşk için “Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz” yorumunu yapmıştı.