Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin kızıyla ilgili bir dileği var!

Özge Özpirinçci’nin kızıyla ilgili bir dileği var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru kızı Mercan’ı kucağına alan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci şu sıralar anneliğin tadını çıkarıyor.

Yaklaşık 8 yıldır birlikte olduğu oyuncu Burak Yamantürk ile hamile kaldığını öğrendikten sonra sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncu Özge Özpirinçci hamileyken yaptığı açıklamada bir süre kızını büyüteceğini ve hemen setlere dönmeyeceğini açıklamıştı.

Zaman zaman sosyal medyada annelik tecrübelerini paylaşan oyuncu son paylaşımında ise dikkat çeken bir dilekte bulundu.

Hayvan sevgisiyle de bilinen oyuncu Köpeği Boni ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak altına; “Bu fotoğrafların aynısını Mercan’ın çekeceği günleri sağlıkla görmek nasip olsun Boni” notunu düştü.

Özge Özpirinçci'nin kızıyla ilgili bir dileği var! 8

Özge Özpirinçci de belli ki her anne gibi çocuğunun bir an önce büyümesini istiyor. Hayranları da oyuncunun bu dileğine güzel yorumlarıyla karşılık verdiler.

Güzel oyuncu aynı zamanda doğal, makyajsız haliyle yaptığı paylaşımından dolayı da takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Özge Özpirinçci'nin kızıyla ilgili bir dileği var! 9

Hamileyken bile yoğun şekilde çalışan oyuncu, Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı Blu TV’de yayınlanan İlk ve Son dizisini çekerken hamileliğinin ilk aylarındaydı.

Ancak karnı büyüdüğünde setlere ara veren oyuncu son yaptığı açıklamada, çok içine sinen bir proje teklifi olursa eğer sıcak bakabileceğini söyleyerek, ‘O zaman Mercan da benimle sete gelir’ açıklamasını yapmıştı.