Ana sayfa Dizi Haberleri Sıcak Kafa dizisinde Haluk Bilginer hayranlığı patladı! İşte Osman Sonant’ın itirafı!

Sıcak Kafa dizisinde Haluk Bilginer hayranlığı patladı! İşte Osman Sonant’ın itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıcak Kafa isimli Netflix dizisinin başrolünde yer alan Osman Sonant, çok farklı bir hikayede çok başarılı bir performans ortaya koyunca, bir anda gündem oldu.

Sıcak Kafa dizisinde Hazal Subaşı ile partnerlik yapan Osman Sonant, 1979 yılında dünyaya geldi ve 2006 yılından bu yana da setlerde etkileyici performanslar sergilemeye devam ediyor. Ben de Özledim ve Beş Kardeş gibi komedi rollerinin yanı sıra, Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Kerim karakteri ile çok etkileyici dram rolleri de canlandırabileceğini kanıtlayan Osman Sonant, çok sayıda projede farklı rolleri canlandırmış bir isim.

Leyla ile Mecnun dizisinde Yavuz karakteri ile fenomen haline gelen, Exxen isimli dijital platformdaki yeni versiyonlarda da rol alan Osman Sonant, birbirinden çok farklı karakterlerin duygularını izleyiciye güçlü bir şekilde yansıtabiliyor.

Sıcak Kafa dizisinde Haluk Bilginer hayranlığı patladı! İşte Osman Sonant'ın itirafı! 8

İşte bu nedenledir ki, Leyla ile Mecnun dizisindeki komedi rolünün ardındn Sıcak Kafa isimli distopik dizideki dram performansı da Osman Sonant’ın yeteneklerini ortaya koymasına vesile oldu.

Dizide rol aldığı arkadaşları; Hazal Subaşı, Gonca Vuslateri ve Şevket Çoruh ile birlikte Onedio’nun youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan oyuncu, Haluk Bilginer ile çalışmanın farkını anlattı.

Sıcak Kafa dizisinin beşinci bölümünde hikayeye dahil olan Haluk Bilginer’in ne kadar önemli bir aktör olduğunu anlatan Osman Sonant, 2 ay boyunca çalışıp didinerek bir karakter yarattığını ama Haluk Bilginer’in daha ilk sahnesinde role çok güzel uyum sağlayarak kendisinin şaşkınlığa uğrattığını söyledi.

Osman Sonant, Haluk Bilginer farkını şu sözlerle anlattı: “Benim 2 ay boyunca, ilk dönem Haluk abinin sahneleri yoktu. Sonra sete geldi, biz iki aydır uğraşıyoruz, günlerce artık onun içindeyiz. Yeni yeni tam adapte olmuşuz. Ama Haluk abi geldi, giyindi, saçlarını dağıttı, makyajını yaptı, kamera karşına geçti, durdu ve oldu. Muhteşem bir şeydi bunu izlemek. Ona da söyledim bunu. Beni en çok etkileyen kısım buydu.”

Sıcak Kafa dizisinde Haluk Bilginer hayranlığı patladı! İşte Osman Sonant'ın itirafı! 9

Sette tüm oyuncuları çok etkileyen Haluk Bilginer, Sıcak Kafa dizisinin hikayesinde bir dil bilimci olarak izleyici ile buluştu. Konuşarak bulaşan bir delilik hastalığından kurtulabilen tek kişi olan bu karakterde Haluk Bilginer’in ne kadar iyi durduğunu görüntüler de anlatıyor.

Osman Sonant ayrıca, izleyicilerden gelen elinde bir imkan olsa ne yapacağı ile ilgili soru üzerine, “Öfkeyi biraz sevgiye dönüştürebilseydim, mutlu olurdum” diyerek de güçlü bir mesaj verdi.