Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’i hayranları hangi dünya starına benzetti?

Demet Özdemir’i hayranları hangi dünya starına benzetti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-   Erkenci Kuş dizisiyle dünyanın birçok ülkesinde tanınan ve geniş bir hayran kitlesi edinen ünlü oyuncu Demet Özdemir Vogue Türkiye Dergisi’ne verdiği pozlarla gündem oldu.

Derginin Aralık-Ocak ayı sayısı için objektif karşısına geçen ünlü oyuncu giyim stili, saç ve makyaj tarzıyla dikkat çekti. Sosyal medyada oyuncunun tarzı ile ilgili pek çok yorum yapıldı.

Kimi hayranları Demet Özdemir’i, dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez’e benzetirken oyuncunun fotoğrafları hayranlarından pek çok övgü dolu yorum aldı.

Demet Özdemir'i hayranları hangi dünya starına benzetti? 8

Dergide başarılı oyuncuyla ilgili, “Zamana karşı verdiği savaş ile uyum sağlama yeteneği sayesinde bugün dönemin en çok ses getiren isimlerinden biri olmayı başarmış bir isim” ifadeleri kullanıldı.

Demet Özdemir'i hayranları hangi dünya starına benzetti? 9

Demet Özdemir Vogue Dergisi’ne verdiği röportajda; “Çok küçük bir yerde yaşadım, pencereden sokağı izlerken oranın bana yetmeyeceğini hissederdim. Şimdi dönüp geriye baktığımda o zamanlarda bile daha fazlasını görebilmek için dışarıyı izlediğimi anlıyorum. Yüksek ihtimalle oralarda başladı başarılarımın ve tecrübelerimin bana yetmeyişi. Daha öğrenmem gereken çok şey olduğuna inanmamı, daha fazlasını istememi sağladı” şeklinde konuştu.