Ana sayfa Sosyal Medya Sık sık imaj yenileyen oyuncu Burcu Özberk yine saç şeklini değiştirdi!..

Sık sık imaj yenileyen oyuncu Burcu Özberk yine saç şeklini değiştirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlk olarak 22013 yılında Muhteşem Yüzyıl’da oynadığı Huri Cihan Sultan dizisi ile ekrana gelen Burcu Özberk, ikinci dizisi Güneşin Kızları ile dikkatleri çekmişti. Ardından Afili Aşk isimli romantik komedi dizisiyle daha büyük bir hayran kitlesi edindi. Oyuncu, yine bir romantik komedi yapımı olan Aşk Mantık İntikam’la da kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.

Aşk Mantık İntikam’ın final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara veren oyuncu şimdilerde sosyal medya vasıtasıyla sık sık hayranlarıyla bir araya geliyor. Tarzında değişim yapmayı seven Burcu Özberk özellikle saç şeklini sık sık değiştiriyor.

Kahkül kestiren güzel oyuncu yeni imajını, ‘Yenilendim’ notuyla instagram hesabında paylaştı. Instagram’da 9.2 milyon takipçisi olan Burcu Özberk’in yeni saç stili pek çok hayranı tarafından beğenildi.

Sık sık imaj yenileyen oyuncu Burcu Özberk yine saç şeklini değiştirdi!.. 8

Meslektaşları Gökçe Bahadır, Selen Soyder ve Zeynep Tuğçe Bayat’da yeni saç tarzını oyuncuya çok yakıştırdıklarını belirten yorumlarda bulundular.  Burcu Özberk’in paylaşımı takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Sık sık imaj yenileyen oyuncu Burcu Özberk yine saç şeklini değiştirdi!.. 9

Hayranlarının yeni projesini beklediği Burcu Özberk, başrolünde yer aldığı Rüyanda Görürsün adlı filmin çekimlerini geçtiğimiz aylarda tamamladı. Dijital platform Amazon Prime Video’nun ilk Türk yapımı olacak olan Rüyanda Görürsün’de oyuncuya başrolde Murat Boz eşlik ediyor. İkilinin hayranları filmin yayın tarihini heyecanla  bekliyor.