Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfır Bir Adana dizisiyle parlayan Onur Akbay sezonun en iyi çıkış yapan dizisine katıldı!

Sıfır Bir Adana dizisiyle parlayan Onur Akbay sezonun en iyi çıkış yapan dizisine katıldı!

tarafından ker_def

İnci Taneleri isimli yeni dizi projesi Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin ikinci bölümü de yayınlandı ve ilk bölümden çok daha iyi reytingler elde edildi.

Dizinin tüm izleyici gruplarında da çift haneli reytinglere ulaştığını, sezonun en başarılı çıkışını gerçekleştirdiğini ve Kızılcık Şerbeti ile birlikte reytinglerde en başarılı dizi olarak göründüğünü belirtelim.

Türkiye’nin ilgisini üzerine toplayan dizi birbirinden başarılı oyunculuk performanslarıyla da beğeni topluyor. Yılmaz Erdoğan’ın hayranları bekledikleri kalitede bir hikaye bulmuş olmaktan oldukça memnun. Dizinin oyuncu kadrosu için de milyonlarca izleyicinin ilgisini çeken proje önemli bir kariyer çıkışı anlamına geliyor.

Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve atmosferiyle dikkat çeken ‘ İnci Taneleri’ dizisinin kadrosunda sevilen oyuncular Onur Akbay ve Furkan Murat Uğur da yer alıyor.

Dijital platformlardaki Sıfır Bir Adana projeleri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Onur Akbay ve Adana hikayeleriyle birlikte ekranın sevilen dizilerinde parlayan genç yıldızı Furkan Murat Uğur ikinci bölüm itibariyle izleyicilerle buluştu.

BKM yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

‘İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!