Ana sayfa Dizi Haberleri Sıfır Bir dizisinin 3. sezonuyla ilgili önemli gelişme

Sıfır Bir dizisinin 3. sezonuyla ilgili önemli gelişme

tarafından ker_def

Sıfır Bir dizisinin 3. sezonuyla ilgili önemli gelişme 7

Youtube dizisi Sıfır Bir, üçüncü sezonu ile artık Blu TV’de. İlk bölümü 1 Haziran 2016’da yayınlanan ve kısa sürede binlerce hayrana ulaşan internet dizisi Sıfır Bir, 1 Şubat’ta ikinci sezon finalini yaparak ara vermişti.

Uzun süren bekleyişin ardından dizinin yayın haklarının Blu TV tarafından satın alındığı ve üçüncü sezonun bu platform üzerinden yayınlanacağı açıklandı. İlk iki sezonu Youtube’da yayınlanan Sıfır Bir’de Adana’nın getto kesimlerinden Hürriyet Mahallesi’ndeki olaylar anlatılıyor.

SIFIR BİR DİZİSİNİN KONUSU

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, bildiğimiz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermede bulunuyor.

Hikâye aslında bir grup gencin, birtakım haksızlıklarla ettikleri mücadeleyi anlatıyor. Mücadele neticesinde elde edilen her bir zafer, onlara inanan daha fazla yoksul insanı; her gözü yaşlı yoksul insan da ekibin sırtına daha fazla yük, sorumluluk ve yılmaz bir azmi beraberinde getiriyor.