Ana sayfa Dizi Fragmanları Sıfır Bir dizisinin ekibinden yepyeni bir dizi geliyor; Sokağın Çocukları!

Sıfır Bir dizisinin ekibinden yepyeni bir dizi geliyor; Sokağın Çocukları!

tarafından ker_def

Yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren yüzbinleri BluTV’ye kilitleyen Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” ekibi, yepyeni bir diziyle geliyor: ‘Sokağın Çocukları’. 6 Şubat’ta dijital mecrada izleyicilerle buluşacak olan ve merakla beklenen özel yapımdan ilk tanıtım yayınlandı.

Kısa sürede çok geniş bir kitleye ulaşarak fenomene dönüşen Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da” ekibi Adana sokaklarını arşınlamaya devam ediyor. BluTV’nin yeni özel yapımı ‘Sokağın Çocukları’,6 Şubat’ta sevilen dijital platformda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Kanunların yetersiz kaldığı bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin hikayesinin anlatılacağı diziden ilk tanıtım yayınlandı. İzleyicilerin daha çetin bir mücadeleye ve Adana’nın arka sokaklarında soluksuz bir kovalamacaya tanıklık edeceği ‘Sokağın Çocukları’nın tanıtımı merakı artırdı.

‘Sıfır Bir’in sevilen oyuncularının yanı sıra yeni isimlerin de kadrosunda yer aldığı, kısa sürede fenomene dönüşecek olan yapım, sadece BluTV’de ekranlara gelecek.