Ana sayfa Güncel Haberler Alef, Saygı, Masum, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar! İşte Blu TV gerçeği!

Alef, Saygı, Masum, Sıfır Bir, Yarım Kalan Aşklar! İşte Blu TV gerçeği!

tarafından ker_def

Üyeleriyle buluşturduğu özel yapımlarıyla son yıllarda birçok başarılı işe imza atan Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV, 5 yıl boyunca anlattığı farklı hikayelerden oluşan tanıtım videosunu görsel bir şölenle izleyicilerine sunuyor.

BluTV, 2015 yılında kurulduğu günden bu yana koleksiyonuna eklediği yerli ve yabancı içeriklerin yanı sıra dijital dünyaya kazandırdığı birçok özel yapımla da adından sıkça söz ettirip ilgiyle takip ediliyor. 5 yıl boyunca sunduğu farklı türdeki 12 özel yapımla Türkiye’nin en fazla orijinal içerik üreten ve en çok tercih edilen video platformu haline gelen BluTV, şimdi de özel yapımlarından oluşan dikkat çekici tanıtım videosuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Kurulduğu günden bu yana yaptığı yatırımlarla sektöre büyük katkı sağlayan platform, bir taraftan da her sezon yeni hikayeler anlatmaya ve fark yaratan özel yapımlarıyla üyelerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Özel yapımları Masum, Sıfır Bir, 7Yüz, Bartu Ben, Yaşamayanlar, Dudullu Postası, Bozkır, Aynen Aynen, Sokağın Çocukları, Alef, Saygı ve Yarım Kalan Aşklar’ın yer aldığı video kurgusuyla da seyircilere 5 yılın başarılı özetini sunuyor.