Ana sayfa Sosyal Medya Sıfır makyajlı Alina Boz’un pozuna hayranları bayıldı! Özge Özder’in kızı Eva’nın sevimliliğini görmeniz lazım!

Sıfır makyajlı Alina Boz’un pozuna hayranları bayıldı! Özge Özder’in kızı Eva’nın sevimliliğini görmeniz lazım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Alina Boz, Paramparça ile dikkatleri çekti, Maraşlı ile kalpleri yeniden fethetti! Araya farklı işler de sığdıran Alina Boz, oyunculuğunda da büyük adımlar attı. Başarılı oyunculuğu ile Maraşlı dizisinde hayat verdiği Mahur’la da beğeni topluyor.

Atv’de Pazartesi akşamları ekrana gelen dizide Burak Deniz ile iyi bir ikili olan Alina Boz, geçtiğimiz günlerde ise Duru reklamlarıyla gündemdeydi.

Bir şelalenin kenarından, doğanın içinde yapılan çekimlerde, Alina Boz’un duru, sade, doğal güzelliği ile markaya çok yakıştığı da konuşuldu.

Alina Boz, instagram’da da ilgiyle takip edilen bir isim. Oyuncu, sadeliğiyle ve mütevazi kişiliğiyle de beğeni topluyor. Aynı zamanda makyajsız fotoğraf vermekten de hiç çekinmiyor.

Aşağıdaki pozunda da sıfır makyajlı haliyle vermiş pozunu. Çiçek filtresi kullanan oyuncunun doğal güzelliğini yansıtan fotoğrafına, hayranları bayıldı…

Özge Özder ise şu sıralar set ve kızı Eva arasında mekik dokuyor adeta! Şubat ayında dünyaya gelen kızı Eva Luna’yı gezdirmeye çıkarmış. Havaların da güzel olmasıyla Eva’yı dolaştıran oyuncu, örgü hırkası ve şapkasıyla sevimli kızının fotoğrafının instagram’dan paylaştı.

Doğumdan bir kaç hafta sonra yeniden Sadakatsiz’deki işine geri dönen oyuncu, set biter bitmez Eva Luna’ya koşuyor. Hayranları da minik kızını görmek için mesajlar atıyorlar.

Özge Özder de eşi Sinan Güleryüz ile çektikleri pozları, videoları, sevenleri için paylaşmakta. İşte onlardan bir tanesi…