Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sıfırıncı Gün dizisinin afişiyle verilen mesaj!

Sıfırıncı Gün dizisinin afişiyle verilen mesaj!

tarafından ker_def

Bir suç dizisi olarak öne çıkan Sıfırıncı Gün, 28 Aralık Çarşamba akşamı ilk bölümü ile tv8’de yayınlanacak. Kanalın bu sezon dizi izleyicilerini kendisine çekmek adına attığı adımlardan birisi olan Sıfırıncı Gün, adrenalin dolu bir hikaye ile geliyor.

Dizinin başrolünde Engin Öztürk ile Aybüke Pusat bulunuyor. Dizi mafya ile polis arasında geçen olayları ve bu süreçte yaşanan güçlü bir aşkı anlatacak. Amerika’nın Miami kentindeki çekimlerden sonra Arnavutluk ve ardından İstanbul etapları ile birlikte Sıfırıncı Gün dizisinin ekibi yoğun bir şekilde çalışıyor.

Dizinin afişi de yayınlandı ve 6 oyuncunun afişte yer aldığı gözüküyor. Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizide karakterlerin fazlalığı hikayenin de çok zengin olacağına işaret ediyor.  Dizinin afişinde bulunan oyuncular; Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Damla Colbay oldu.

Sıfırıncı Gün dizisinin afişiyle verilen mesaj! 7

Polislik mesleğinin zorluklarının, yaşadıkları hayatın mücadelesinin, görevleri uğruna neler kaybettiklerinin öne çıkacağı hikaye heyecan dolu sahnelerle geliyor.

Polis arkadaşının intikamını almak isteyen ana karakterin suçluların peşine düşmesi ve adaleti sağlama adına büyük bir mücadele örneği ortaya koyması dikkatleri çekecek.

Sıfırıncı Gün dizisinde özellikle başrol erkek oyuncusu olan Engin Öztürk’ün performansı çok konuşulacak gibi gözüküyor.