Ana sayfa Dizi Haberleri Senaryosu ile şaşırtan Çöp Adam dizisi için akıl almaz yorumlar!

Senaryosu ile şaşırtan Çöp Adam dizisi için akıl almaz yorumlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisi, ilginç hikayesi ile izleyenleri etkilemeye devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlanan dizinin Star TV’ye güçlü geri dönüşler sağlaması yönünde beklentiler yüksek. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin iyi bir seçim olduğu yönünde değerlendirmeler de her geçen hafta daha da çok artıyor.

Özellikle Elçin Sangu’nun sert sahnelerde sergilediği oyunculuk başarısı ve duyguyu izleyiciye aktarma konusunda çok etkili hale gelmesi dikkatlerden kaçmıyor. Tamer karakterinde Engin Altan Düzyatan oyunculuk yeteneklerini sergiledikçe her hafta diziye olan ilgi de artıyor.

Çöp Adam dizisinde şimdiye kadar 3 bölüm geride kaldı. 21 Aralık Çarşamba akşamı 4. bölüm yayınlanacak ve paylaşılan fragmana bakanlar büyük şok yaşadı… Bazı dizi hayranları Tamer karakteri ile Peri ilişkisini sorguluyor. Özellikle de Tamer’in zihin oyunları sonucunda aslında Peri’nin gerçek olmayabileceği ya da tüm yaşananların Tamer’in duygu dünyasının ürünleri olduğu yönünde bir düşünce oluştu.

Senaryosu ile şaşırtan Çöp Adam dizisi için akıl almaz yorumlar! 7

Bu düşüncenin oluşmasının nedeni ise hikayenin gerçeklikten uzaklaşmaya başlaması olarak gösteriliyor. İzleyiciler Peri’nin aslında Tamer’in bilinç altının bir ürünü olabileceği düşüncesine kapıldı. Peri’ye bakanlar aslında onun Tamer’e ne kadar çok benzediğini görebilir. Kendisini bir kafesin içine hapseden Tamer, acaba Peri gibi özgürlüğü arzuluyor ve onu da bilinç altının bir ürünü olarak mı izliyoruz?

Çöp Adam dizisinin hikayesi o kadar farklı ve senaryo dinamiği de o kadar sıra dışı ki dizinin hayranları da farklı öngörüler ortaya koymaya başladı. Sonunda ne çıkacağı bilinmez ama Çöp Adam dizisinin bu sezon yayınlanan en farklı yapımlardan birisi olduğu gerçeğini görmek lazım.

Birçok izleyici bir sonraki bölümde ne olacağını çok merak ediyor ve her yeni bölüm öncesinde de tahminler havada uçuşmaya başladı. Bakalım Çöp Adam dizisinin hikayesi nereye doğru ilerleyecek? İzleyiciler her yeni bölümde yepyeni bir dünya keşfettiklerini belirttikçe de izlenme oranlarının artmasına yönelik beklentiler oluşuyor.