Ana sayfa Sosyal Medya Sihirli Annem dizisinde önemli bir değişiklik yapıldı!

Sihirli Annem dizisinde önemli bir değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisi, toplam 7 sezon olarak ekranda kalmıştı. Bugün 20’li yaşlardaki birçok gencin hafızasında yer alan bir dizi olan Sihirli Annem’in yeni bölümleri, yenilenmiş oyuncu kadrosu ile çekilecek.

Acun Ilıcalı’nın Exxen isimli platformunda yayınlanacak olan dizinin, ekibinde bir değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çilek karakterini canlandıracak olan minik oyuncu değişti.

Daha önce Zeynep Özkaya tarafından canlandırılacağı belirtilen Çilek karakterini Eylül Ugan’ın oynayacağı öğrenildi. Bu arada dizinin çekimlerine de başlandı. Bugün sette bir araya gelen ekip, ilk sahnelerin çekimlerine başladı. Ocak ayında yayın hayatına başlayacak olan Exxen platformunda Sihirli Annem dikkat çeken projelerden birisi olarak yer alacak.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun yer alacağı dizinin çocuk oyuncuları da dikkat çekecek. Tuğçe olarak, son dönemin öne çıkan çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur’u izleyeceksiniz. Ayrıca Cemre Demircan da Ceren karakterini canlandıracak. Egemen Uysal’ı ise Cem olarak dizide göreceksiniz.

Sihirli Annem dizisinde önemli bir değişiklik yapıldı! 7

Sihirli Annem’in yeni versiyonunda başrolde yer alan Nergis Kumbasar, dizinin eski oyuncularının tepki gösterdiği ile ilgili sorular üzerine basına yaptığı şu açıklama ile dikkat çekmişti:

“Sanmıyorum öyle bir tepki gösterdiklerini. Dünyada da bu tip yenileniyor. Belki haberleri olmadı önce, belki bazıları daha sonradan öğrendiler. Oyunculuk profesyonelliktir. Öyle şeyler olmadığını biliyorlar. Bu işin fıtratında var böyle şeyler. Yenilenebiliyor projeler. Onlar da bunu biliyorlar. O biraz abartılmıştır.”