Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan’ın ev hali şaşırttı! Onur Tuna erken paydos etti!

Engin Altan Düzyatan’ın ev hali şaşırttı! Onur Tuna erken paydos etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, TRT1 ekranlarında 5 sezon devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinde büyük bir başarı kazandı. Oyuncu, tüm dünyada farklı ülkelerde yayınlanan dizideki Ertuğrul Gazi rolü ile büyük ün kazandı. Şimdilerde ise yeni dizisine hazırlanıyor.

Barbaros isimli dizide Oruç Reis karakterine hayat verecek olan oyuncu, yakında sette çalışmalara başlayacak. Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatılacağı dizide, Barbaros’un ağabeyi Oruç Reis olarak merakla beklenen oyuncu, dizi için imajını da yenilemek durumunda kaldı. Sosyal medyadan nadiren paylaşan oyuncu, kızı Alara ile balkondan bir pozunu yayınladı. Paylaşım 500 binden fazla beğeni topladı ve takipçileri oyuncunun ev haline kalp bıraktı.

Engin Altan Düzyatan'ın ev hali şaşırttı! Onur Tuna erken paydos etti! 9

Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterinden sonra Mucize Doktor dizisine geçtiğimiz hafta başlayan Onur Tuna, Ferman rolü ile bir önceki karakteri unutturmayı başardı.

İyi bir oyunculuk sergileyen ve hayranlarını da fazlasıyla etkileyen Onur Tuna, instagram’da 2.3 milyon takipçiye hitap ediyor.

Oyuncu instagram hesabından “Erken paydos” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Dizinin çekimlerinin bitişinin ardından fotoğrafı yayınlayan oyuncuya 200 binden fazla beğeni yapıldı.

Engin Altan Düzyatan'ın ev hali şaşırttı! Onur Tuna erken paydos etti! 10

Setten bir paylaşım daha yapan Onur Tuna, güneşli havada gözünü kısmak durumunda kalan rol arkadaşı Seda Bakan’a takıldı.

Ferda karakteri ile yapıma ikinci sezonda katılan Seda Bakan, hikayeye hareket kattı.

Engin Altan Düzyatan'ın ev hali şaşırttı! Onur Tuna erken paydos etti! 11