Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Cumali’si Necip Memili hayatının en güzel döneminde

Çukur’un Cumali’si Necip Memili hayatının en güzel döneminde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV ekranında izleyicilerle 4 sezondur buluşmakta olan, pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Çukur’da önemli karakterlerden birisine de Necip Memili hayat veriyor.

Ünlü oyuncu, yapıma sonradan katılmasına rağmen Cumali olarak büyük bir ilgi gördü. Son dönemde de dizide çok öne çıkan bir Cumali görüyoruz. Çukur dizisinin 125. bölümüyle birlikte final yapması bekleniyor. 105 bölüm geride kaldı ve bu akşam da 106. yeni bölüm yayınlanacak.

Necip Memili hem iş hayatında hem de özel hayatında mutlu yıllarının keyfini çıkartıyor. Çukur ile kariyerinde önemli bir kazanım elde eden oyuncu, Ocak ayında hayatının aşkı Didem Dayıcıoğlu ile evlenmişti. Oyuncunun kızı Asya ise Temmuz ayında dünyaya geldi ve Memili, sosyal medya paylaşımlarında hayatına anlam katan eşi ve kızını sürekli paylaşıyor.

Didem Dayıcıoğlu’nun doğum gününde de Necip Memili, instagram hesabından paylaşım yaptı. Oyuncu aslında iç huzurunun ne kadar yerinde olduğunu ve ne kadar mutlu bir yaşam sürdürdüğünü de aslında bu paylaşımları ile gösteriyor.

Memili’nin eşine doğum günü mesajı şöyle oldu:

,,,seninle geçen her an için teşekküredenim tanrıya, iyi ki,iyi ki???????????? mutlu yıllar aşkım, canım karım, kızımın annesi, iyi ki doğdun,,, @didemdayicioglu

Çukur'un Cumali'si Necip Memili hayatının en güzel döneminde 7