Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu çekilecek ve sürpriz bir platformda yayınlanacak!

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu çekilecek ve sürpriz bir platformda yayınlanacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk televizyon tarihine damgasını vuran fantastik bir çocuk dizisi olan Sihirli Annem, uzun yıllar ekranda kalmıştı. 2003 yılında başlayan serüven 2012 yılına kadar sürmüş ve televizyonun uzun soluklu dizilerinden birisi olmuştu. Yayınlandığı dönemde ve sonrasında da tekrarlarıyla büyük ilgi gören dizide, genç oyuncuların yanı sıra usta isimler de yer alıyordu. İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Ebru Karanfilci, Metin Serezli, Gül Onat, Defne Joy Foster oyunculardan sadece bazıları.

Geniş bir kadroya sahip olan Sihirli Annem dizisinin yeniden çekilmesi ile ilgili bir haber gündeme geldi. Ancak çekilecek bölümler televizyonda yayınlanmayacak. Acun Ilıcalı’nın kısa bir süre önce ortaya çıkan yeni kanalı için özel olarak çekilecek.

Sihirli Annem dizisinin yeni versiyonu çekilecek ve sürpriz bir platformda yayınlanacak! 7

Geçtiğimiz gün, eşini kısa bir süre önce kaybeden Özgü Namal’ın da bir projesinde rol alacağı öğrenilen Exxen isimli kanalla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Sihirli Annem dizisinin Süreç film tarafından Exxen için çekileceği bilgisini veren Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından dizinin 20 bölüm çekilmesinin planlandığını belirtti.

Arka arkaya transfer haberlerinin geldiği dijital platform Exxen ile ilgili olarak kafalar şimdilik karışık ama Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, tv8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın yeni platformu için şu bilgileri vermişti:

“Exxen, Acun’un yeni kanalının ismi. Muhtemel uluslararası havası olsun istendi. İlk ben yazdım, temmuz ayında ufak bir yorum da yaptım ne olabileceğine dair platformun. Epey bir dizi yapım işine girecekler.

Sadece kendi işleri olacak. Mesela benim duyduğum, dışarıdan film alınmayacak. Kendi yapımları olacak. Yine kulağıma gelen, içerikler ‘Ailenin izleyebileceği kıvamda olacak’ sözü aslında büyük rakibin dizi içeriklerine de bir gönderme!”