Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu, Menajerimi Ara ile bizi dağıttı, kendi huzur içinde!

Burçin Terzioğlu, Menajerimi Ara ile bizi dağıttı, kendi huzur içinde!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir ekranlarda yoktu, bir geldi dağıtıp gitti! Burçin Terzioğlu, bilindiği gibi Poyraz Karayel dizisiyle birlikte son olarak ekranlara gelmişti. O dönem birlikte oynadığı İlker Kaleli ile de uzun bir beraberlik yaşamış ve uzunca bir süre magazinin gündeminden düşmemişti. Terzioğlu, ekranda olmasa da Netflix’te Hakan: Muhafız dizisinde rol aldı en son.

O dizinin ardından da yeniden kendi hayatına çekildi oyuncu. Yeni sezonda onu yeni bir projede görmeyi umut etti izleyicisi ama çok seçici davrandığı anlaşılan oyuncu, Menajerimi Ara dizisine konuk olmak dışında yeni bir proje ile şu sıralar anılmıyor. Terzioğlu, sosyal medyayı da çok etkin kullanan bir isim değil ama yine de yaptığı paylaşımlar hayranlarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Burçin Terzioğlu, Salı akşamı ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 9. bölümüne adeta damgasını vurdu. Sosyal medyada da çok konuşulan bir şekilde yer aldı dizide. Pek çok ünlü ismin konuk olduğu bölüm, dizinin en sevilen bölümlerinden artık. Her hafta sürpriz bir isim diziye geliyor. Bu hafta da Burçin Terzioğlu ve Hazal Kaya vardı.

Terzioğlu, hikaye gereği İstanbul Film Festivali’nin ödül gecesinde sunuculuk yapacaktı. Tam sahneye çıkacakken bir sponsorun kendisine akşam yemeği ve Midilli’ye gitme isteğiyle tacizde bulunması üzerine bir anda adama saldırıp tekme tokat girişti.

Üzeri yırtık pırtık, kir içindeki kıyafetiyle sahneye çıkıp herkesi şaşkına çevirdi. Dehşet bakışlar altında önce hazırladığı sunuma başladı ama yapamayacağını anlayıp kuliste bir kaç dakika önce yaşadığı taciz olayını anlatıp, “Susmayacağız” diyerek bu tür durumların ünlü ünsüz her kadının başına geldiğini ve özellikle kadınların birbirlerine destek vermesi gerektiğinin altını çizerek, tacizin ne olduğunu bütün kadınların bildiğini, erkeklerin inkar etmelerine karşın susmayacaklarını söyleyerek ekran başındaki izleyiciyi de o salonda kendisini dinleyenleri de hayran bıraktı.

Burçin Terzioğlu’nun dizide verdiği mesaj, sosyal medyada da hala dolaşmaya ve konuşulmaya devam ediyor. Oyuncu ise bize gazı verip, kendisini çimenlere atmış! Espri bir yana, mutlu ve huzurlu bir anının fotoğrafını paylaşan oyuncu, aşağıdaki fotoğrafıyla beğeni topluyor…

????

Burçin Terzioğlu, Menajerimi Ara ile bizi dağıttı, kendi huzur içinde! 7