Ana sayfa Sosyal Medya Sıkı dostlar Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’dan sürpriz proje geliyor!..

Sıkı dostlar Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’dan sürpriz proje geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol son olarak Netflix’in Kuş Uçuşu dizisinde birlikte kamera karşısına geçtiler.

İki oyuncunun 2017-2018 yıllarında Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrolde yer aldıkları Siyah Beyaz Aşk dizisiyle başlayan dostlukları dizisinden sonra da devam etti. Hatta zaman zaman ikili arasında aşk yaşandığına dair haberler magazin basınında yer aldı.

Çelikkol ve Akalay’ın geçtiğimiz yaz birlikte tatile çıkmaları  ve sosyal medyada paylaşımlarda bulunmaları aşk dedikodularını da alevlendirmişti ancak iki ünlü isim de her defasında çok iyi dost oldukları yönünde açıklamalarda bulundular.

Sıkı dostlar Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sürpriz proje geliyor!.. 8

Birce Akalay’ın yukarıdaki son instagram paylaşımı iki ünlü ismin hayranlarını heyecanlandırdı. Birce Akalay yayınladığı fotoğrafa, “Canımdan büyük bir sürpriz! Yeni koleksiyonumuz yükleniyor!” notunu düştü. Aynı fotoğrafları kendi instagram sayfasında da paylaşan İbrahim Çelikkol ise, “Baskın var @bircefinejewellery yeni koleksiyonu geliyor” yazdı

Anlaşılan o ki İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay bu defa oyuncunun takı markası için bir araya geldi, İbrahim Çelikkol yakın dostundan markasının yeni koleksiyon tanıtımında desteğini esirgemedi.

Sıkı dostlar Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'dan sürpriz proje geliyor!.. 9

Birce Akalay’ın paylaşımları ortaya çok keyifli bir çalışmanın çıkacağının sinyallerini verdi. Öte yandan iki ünlü oyuncu Netflix’de yayınlanan ve çok ses getiren Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimleri için Kasım ayında yeniden birlikte sete çıkacaklar.