Ana sayfa Sosyal Medya Sıkı dur Eda Ece, Berk Oktay senden rol çalmaya geldi!

Sıkı dur Eda Ece, Berk Oktay senden rol çalmaya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde yeni karakterlerden birisi de Çağatay… Berk Oktay’ın Savaşçı dizisini bırakıp da Yasak Elma’ya katılması hayranlarını fazlasıyla şaşırtmıştı. Oyuncu, yeni rolüne de ısınmaya başladı.

Sosyal medyada Yasak Elma dizisiyle ilgili üst üste paylaşımlar yapan Berk Oktay, yeni setine alışmaya başladı. Oyuncunun bir başka paylaşımı ise hikayede Halitcan olarak izlediğimiz minik Kuzey Gezer ile olan fotoğrafıydı… Yasak Elma’nın 87. yeni bölümünde yayınlanacak olan sahneden fotoğraf yayınlayan Berk Oktay, hayranlarından da büyük ilgi gördü.

Dizide Yıldız olarak izlediğimiz Eda Ece’nin kucağından düşürmediği, sette hep sevgisini yansıttığı minik Kuzey’i parka götürmesi de geçtiğimiz gün yaptığı paylaşım ile ortaya çıkmıştı.

Eda Ece ile Kuzey Gezer’in sempatik hallerini keyifle izleyenler, Berk Oktay’ın da minik bebeğe gösterdiği ilgiden mutlu oldu.

Sıkı dur Eda Ece, Berk Oktay senden rol çalmaya geldi! 8

Bir hayli büyüdüğü görülen Kuzey Gezer, sette adeta el üstünde tutuluyor. Berk Oktay daha diziye yeni geldi ama minik bebeğe ilgisiyle de dikkatleri hemen çekti.

Eda Ece’den rol çalar mı bilinmez ama Berk Oktay’ın minik bebeğe sergilediği yakınlık görenleri gülümsetti.

Oktay, “Maşallah sana Küçük Adam” notu ve nazar boncuğu emojisi ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanında Çağatay’ın Halitcan ile oynadığı anlar da büyük ilgi gördü.

Sıkı dur Eda Ece, Berk Oktay senden rol çalmaya geldi! 9

İşte Yasak Elma dizisinin 87. yeni bölümünden Berk Oktay ve Halitcan’ın yer aldığı o fragman:

Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali’yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız’ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay’ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız’ın geri adım atmasına sebep olur.