Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı durun! Sadakatsiz dizisinde yeni isimlerle beraber bambaşka gelişmeler yaşanacak!

Sıkı durun! Sadakatsiz dizisinde yeni isimlerle beraber bambaşka gelişmeler yaşanacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – BBC’nin Bafta ödüllü dizisi olan Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi, ilk yayınlandığı sezon izleyiciyi adeta ekrana kilitlemişti! Eşini aldatan bir adamın inanılmaz bir manipülasyon gücüyle neler yaptığını izlerken, ekran başındakiler adeta tırnaklarını yemişti!

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in başrolünde yer aldıkları Sadakatsiz dizisi, yeni sezonda giderek izleyenler için daha sıkıcı bir hale gelmeye başladı! Zira sürekli aynı mekanlarda ve benzer kişiler arasında dönüp duran hikaye, izleyenlerin diziden uzaklaşmasına neden oluyor!

Senaristler bu duruma çare olması için yenilik arayışında. Bunun en güzel yolu da hikayeye yeni karakterlerin katılması. İşte bu nedenle diziye şimdi yeni karakterler gelecek! Özellikle Volkan ve Asya’nın oğulları Ali’yle ilgili yeni adımlar atılıyor.

Sadakatsiz dizisine katılacak kişiler de belli oldu. Ali’nin etrafında dönecek yeni bir hikaye arayışında senaristler sonunda kız arkadaşının ailesinin diziye katılması kararını verdiler. Aynı mahallede bir kaç ev arasında geçen hikayeye bir başka aile daha katılıyor yani…

Sıkı durun! Sadakatsiz dizisinde yeni isimlerle beraber bambaşka gelişmeler yaşanacak! 7

Ali’nin kız arkadaşının babasını Deniz Karaoğlu oynayacak. Annesi ise Gizem Ünsal canlandıracak. Bu arada bir başka isim daha gündemde. Sadakatsiz dizisinin kadrosuna Serhat Parıl da Onur karakteri ile dahil oldu. Özellikle bu karakterin dizideki dengeleri biraz değiştirmesi de gündemde.

Onur’un ortalığı karıştıracak gelişiyle dizide farklı gelişmeler yaşanması bekleniyor. Melis Sezen’in hayat verdiği Derinin öne çıkmasını da sağlayacak bu gelişmeler…

Derin ile Onur’un yakınlaşmaları, dizinin hikayesinde yeni açılımları da beraberinde getirecek. Volkan ise Aras’tan sonra bu kez Onur ile köşeye sıkışacak gibi görünüyor.

Bu arada Sadakatsiz dizisinin setine koronavirüs arası verildi. Cansu Dere’nin karantinada olması nedeniyle çekimler durduruldu. Yeni bölümlerde yapılacak değişikliklerin izleyici nezdinde nasıl karşılık bulacağı da şimdiden merak konusu…