Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizi ekibi birincilik başarısını güle oynaya kutladı!

Yasak Elma dizi ekibi birincilik başarısını güle oynaya kutladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık Yasak Elma dizisinin birincilikleri konuşulmaya başladı. Beşinci sezondaki dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizinin Kalp Yarası isimli rakibini geride bırakarak tüm kategorilerde birinci olması önemli bir başarı olarak gözüküyor.

Hikayesi farklılaşan, bazı oyuncuların da değişmesine rağmen Yasak Elma’nın halen izleycilerden büyük ilgi görmesi önemli bir başarı olarak nitelendiriliyor.

Yasak Elma ekibi hep birlikte yemekte buluştu. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un ekibe sunduğu bu fırsat herkesin başarıyı bir arada kutlamasını sağladı. Şevval Sam, uzun süredir eğlenmek için bir araya gelmeyi istediklerini ve Fatih Aksoy’un da bu fırsatı kendilerine sunduğunu dile getirdi.

Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, “Teknik ekibimizle beraber bugün bir kutlama yaptık. Bir sürü şeyi kutlayamamıştık bu gece vesile oldu. Başarıyı kutlamak da önemli, bu yola devam etmek için. Biz kendi başarılarını kutlayan ve bunlarla gurur duyan bir ekibimiz” açıklamasında bulundu.

Yasak Elma dizi ekibi birincilik başarısını güle oynaya kutladı! 7

Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, tüm ekip olarak birçok anı biriktirdiklerine değindi. 5 sezonluk bir yolculuğun uzun bir zaman dilimi olduğuna değinen Şevval Sam, “117. bölümü çekiyoruz. Benim hayatımın en uzun projesi oldu. Bu kadar güzel bir ekiple 5 sezon devam etmek hem kolay değil hem de bir sürü anı biriktirdi. Evden daha fazla bu insanlarla bir aradayız, biz bir aile olduk. Yasak Elma kendi içimizde ve televizyonda fenomen haline dönüştü” şeklinde konuştu.

Şevval Sam, sezon sonuna kadar aynı başarıyla devam etmeyi de diledi. Şevval Sam ve Eda Ece dışında; Melisa Doğu, Serkan Rukay Ayıköz, Caner Çelebi ve Murat Aygen yemekte yer alan isimler arasında bulunuyordu.